Zeci de mii slovaci au cerut în stradă demisia şefului poliţiei

16 aprilie, 2018

Zeci de mii de slovaci au ieşit în stradă duminică pentru a cere demisia şefului poliţiei, suspectat de tergiversarea anchetei în cazul jurnalistului anticorupţie asasinat acum aproape două luni.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Senatul Universității “Babeș-Bolyai” nu a acceptat demisia din funcția de rector a președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop

Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, susţine că Senatul Universităţii ”Babeş-Bolyai” (UBB) nu a acceptat demisia sa din funcţia de rector, pe motiv că se doreşte continuitate.

Poliţia britanică ar fi identificat principalii suspecţi în cazul Skripal

Anchetatorii britanici au identificat principalii suspecţi în cazul otrăvirii fostului dublu agent rus Serghei Skripal şi a fiicei acestuia Iulia, relatează cotidianul „The Daily Telegraph“.

Zeci de reșițeni evacuați în toiul nopții. Un vecin PIROMAN și-a incendiat garsoniera

Zeci de persoane au fost evacuate în toiul nopții trecute, după ce un apartament din blocul în care locuiau a luat foc. S-a întâmplat în Reșița, pe Aleea Tineretului.

Infractorii profită de zvonurile legate Telegram, creând zeci de site-uri false

Cercetătorii Kaspersky Lab au descoperi zeci de site-uri falsificate credibil, care pretindeau că sunt site-uri de investiții în ICO – initial coin offering asociate serviciului de mesagerie

VESTE BUNĂ pentru ZECI DE MII DE ROMÂNI care stau LA BLOC

S-au mai primit fonduri europene pentru...