Zbori cu AVIONUL? Trebuie SĂ ȘTII ASTA

13 martie, 2018

Aproximativ 85% dintre cetățenii Uniunii Europeane nu își cunosc drepturile ca pasageri. Prin urmare, aceștia pierd peste 5 miliarde de euro în fiecare an, pentru că nu cer despăbugiri pentru zborurile întârziate, anulate sau suprarezervate, potrivit unui studiu publicat de AirHelp.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Ultimele zile la Dinamo? Rednic, nemulțumit total de un jucător în timpul meciului cu Craiova: "Nu e normal să facă asta la experiența lui"

Mircea Axente (31 de ani) a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu CSU Craiova, scor 3-0, și a fost cel mai slab dinamovist de pe teren, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

România LUPTĂ ASTĂZI pentru BRONZUL de la Campionatul European de handbal. ORA PARTIDEI

Naționala feminină va evolua, astăzi, în semifinalele turneului final din Franța. Elvele lui Ambros Martin întâlnesc Olanda în finala mică.

Rădoi îl contrează pe Becali: "Cu tot respectul, dar nu poți spune asta"

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României sub 21 de ani, îl contrazice pe Gigi Becali, care a spus că Dennis Man va pleca de la FCSB pe zeci de milioane de euro. "Cu tot

Isărescu îi răspunde lui Zamfir: trebuie să citească mai mult decât un articol de opinie

Banca Națională a României, prin purtătorul de cuvânt, Dan Suciu, respinge acuzațiile aduse de parlamentarul ALDE, Daniel Zamfir, în sensul că guvernatorul Mugur Isărescu ar fi recunoscut că

ROMÂNIA - OLANDA 20-24 » Denisa Dedu a avut un procentaj senzațional în finala mică, dar n-a putut stopa înfrângerea: "Am fost prea moi, trebuie să facem asta pe viitor"

Denisa Dedu a dat speranţe echipei României, în partea a doua a finalei mici, scor 20-24, dar "tricolorele" s-au trezit târziu. Au ratat medaliile Denisa Dedu a fost cea mai bună