Washingtonul nu mai poate să joace rolul de mediator al păcii, afirmă Abbas

07 decembrie, 2017

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat miercuri că Statele Unite nu mai pot să-şi joace rolul istoric de mediator al păcii cu israelienii, după anunţul preşedintelui Donald Trump a recunoaşterii Ierusalimului drept capitala Israelului, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

IOHANNIS a dat LOVITURA: Fiscul nu poate să...

Oficiul de Cadastru a respins cererea ANAF de intabulare pe statul român a imobilului pierdut în instanţă de soţii Iohannis.

De aici POATE ÎNCEPE DECLINUL PSD. Planul a fost pus la punct de un SENATOR CUNOSCUT. News alert politic

Iulian Dumitrescu, liderul senatorilor liberali, a declarat că va propune crearea unei alianțe împotriva PSD, între PNL și alte partide din opoziție.

Aici se dau cele mai mari salarii! Un angajat poate ajunge la aproximativ 6.000 de dolari

Orașele cu un nivel de trai ridicat își câștigă notorietatea în funcție de condiițiile pe care le oferă rezidenților, dar și datorită veniturilor pe care aceștia le câștigă.

Video care vă poate afecta emoţional! Un tânăr se luptă să-şi arunce prietena în FAŢA TRENULUI

Lucas Narkle, în vârstă de 19 ani, a fost prins pe CCTV încercând să-și împingă prietena în fața unui tren care sosea în staţie, imaginile sunt şocante.

ATENȚIE MARE Ce se poate întâmpla când cumperi de pe un site chinezesc

Mai ieftin dar la fel de bun? Deseori, cei care cumpără de pe site-urile chinezești pot descoperi că produsul pe care l-au comandat are o calitate scăzută prin comparație cu descrierea de pe