Voinţa electrică a unei femei islandeze: „Femeie în război”, din 12 octombrie, la cinema

08 octombrie, 2018

Inclus anul acesta în selecţia Semaine de la Critique la Festivalul de Film de la Cannes, „Femeie în război”, în regia lui Benedikt Erlingsson, va rula în cinematografele din ţară începând de vineri. Filmul va putea fi văzut în avanpremieră marţi, de la ora 19.30, la Cinema Elvire Popesco.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Olga Tudorache, actrița care a dat valoare unui film de Oscar. Povestea unei fotografii

În 1971 debutau filmările pentru „Mihai Viteazul”, o impresionantă producţie cinematografi că în care actriţa Olga Tudorache joacă rolul mamei Domnitorului.

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (17 octombrie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu subiectele zilei din sport. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare din Europa și nu numai.

Veste GREA pentru o TELEVIZIUNE. VEDETA lor „NUMĂRUL 1” a MURIT în urma unei SUPRADOZE

O mare vedetă din televiziune a murit în urma unei supradoze de droguri de mare risc. Fanii acesteia sunt la pământ, iar televiziunea la care lucra nu știe ce să facă.

Pompei: O inscripţie recent descoperită schimbă data erupţiei vulcanului Vezuviu din august în octombrie

O inscripţie din cărbune descoperită de arheologi pe un zid în Pompei pare să confirme că oraşul roman a fost îngropat de erupţia vulcanului Vezuviu în luna octombrie a anului 79 d.Hr., şi

FENOMEN UNIC pentru luna OCTOMBRIE. Peisajul MIRIFIC prevestește o CALAMITATE

Florile delicate de cireş, care de obicei marchează sosirea primăverii în Japonia, şi-au făcut apariţia din nou în această toamnă, un fenomen rar, după cum a explicat miercuri o agenţie de