Violonistul Alexandru Tomescu şi pianista Angela Drăghicescu, în seria „Concertelor Enescu“ de la Londra

01 noiembrie, 2017

Seria „Concertelor Enescu” din acest an continuă cu un recital dedicat marelui pianist şi compozitor Dinu Lipatti, la 100 de ani de la naştere, susţinut de violonistul Alexandru Tomescu şi pianista Angela Drăghicescu.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV Război pe toate fronturile la Dinamo » Alexandru David răspunde ultimelor acuzații și îl ia peste picior pe Miriuță: "Uruguay și Paraguay, preferații lui" :)

Alexandru David, președintele lui Dinamo, i-a răspuns în această seară lui Vasile Miriuță, cel care a declarat în cursul zilei că doi ucători din lotul lui Dinamo ar "sifona"

LIGA EUROPA. Răzvan Lucescu a debutat cu un EȘEC în faza grupelor. PAOK, ÎNVINSĂ pe teren propriu de Chelsea Londra

PAOK Salonic a pierdut cu scorul de 0-1 partida disputată, joi, pe teren propriu, în fața celor de la Chelsea Londra, în grupele Ligii Europa.

Brexit – CATASTROFĂ: Londra şi Bruxelles-ul îşi TRÂNTESC uşile în NAS

După eşecul lamentabil al summit-ul UE de la Salzburg, toată aparenţele arată că ne îndreptăm spre un Brexit fără acord.

Alexandru David aruncă bomba la miezul nopții » Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a anunțat în această seară că s-a înțeles cu Dan Nistor și au bătut palma pentru prelungirea contractului jucătorului, deși antrenorul

ATAC la LONDRA. O MAȘINĂ a INTRAT în MULȚIME. BREAKING NEWS

Poliţia britanică a anunţat că două persoane au fost transportate la spital după ce o maşină a lovit pietoni marţi în faţa unei moschei din nord-vestul Londrei.