VIDEO O porţiune a unui pod rutier s-a surpat în Sardinia în urma unor ploi puternice

11 octombrie, 2018

O porţiune a unui pod rutier s-a surpat în urma unor ploi puternice, miercuri, pe insula italiană Sardinia, potrivit unor imagini publicate de pompieri, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

TRAFICUL rutier de pe DN2 este complet BLOCAT. Accident GRAV

Un autocamion s-a răsturnat pe DN2 în afara părții carosabile, dar traficul a fost complet blocat din cauza scurgerilor mari de motorină.

ALERTĂ de la ANM. ȘOCURI TERMICE puternice și NINSORI. Nu am scăpat de iarnă

ANM a emis mai multe avertizări de vreme severă imediată. S-a instaurat Codul Galben în mai multe judeţe. Vom avea parte iar de ninsori și șocuri termice.

A început: BOMBĂ în JUSTIȚIE! Dosarul unui FOST MINISTRU se va REJUDECA. PREMIERĂ: Contestația în anulare pentru completurile cu 5 judecători, ADMISĂ de ÎCCJ

Veste incredibilă pentru un fost ministru din Cabinetul Ponta, aflat în prezent la închisoare. Dosarul său se va redeschide, au hotărât judecătorii în urmă cu câteva minute.

APOLLON SMYRNIS - PAOK 1-5 // Răzvan Lucescu, impresionat de reacția unui jucător al lui PAOK: „Ceea ce mi-a spus înseamnă enorm pentru mine”

PAOK este tot mai aproape de câștiga campionatul în Grecia, după ce luni seară s-a impus cu 5-1 pe terenul lui Apollon Smyrnis. Lucescu și PAOK au câștigat al 19-lea meci

Soarta României va fi schimbată pe veci! Scenariul îndrăzneț al unor tineri de 24 de ani

Anul acesta în cadrul galei premiilor GOPO de pe 19 Martie va fi luat în considerare și filmul „Pentru România”, produs de niște tineri de doar 24 de ani.