VIDEO Mondialul din Rusia propune un duel inegal Europa vs America de Sud: Germania, Spania și Franța contra Braziliei. Cine se va impune?

14 iunie, 2018

GSP.ro face o scurtă analiză a principalelor favorite la câștigarea trofeului la Mondialul din Rusia și explică punctele forte și punctele slabe ale fiecărei candidate. Tu cine crezi că va câștiga CM? Votează în sondajul de mai jos! AICI ai totul despre Mondialul din Rusia » Programul integral al competiției, loturi, rezultate

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Bătaie de joc! Cine este jandarmul de PSD cu DOUĂ pensii speciale! Suma absolut uriașă pe care o încasează lunar

A trecut mai bine de un an de când spațiile de emisie sunt ocupate cu expuneri care mai de care mai înfloritoare despre pensii. Fie ca la televizor vine Olguța Vasilescu să deseneze, fie că

Tot mai mulți români pleacă din România: Care sunt țările din Europa cu cei mai mulți angajați străini

Neajunsurile, problemele, salariile mici, îi îndeamnă pe români să plece în afara țării, iar numărul acestora a început să crească considerabil față de anul trecut.

SUA avertizează Rusia: „Acțiunile ruse nu corespund cu afirmațiile lor”

Statele Unite ale Americii sunt de părere că eforturile Rusiei de a dezvolta arme spațiale sunt îngrijorătoare, inclusiv sisteme laser mobile pentru distrugerea sateliților în spațiu.

Cum vrea USR să excludă partidul lui Tăriceanu din Europa! Culisele planului

Violențele de vinerea trecută scot la iveală, de o manieră indirectă, negocierile de culise pe care aripa Dan Barna din USR le poartă pentru a afilia Uniunea la familia politică ALDE Europa.