Victor Ponta: ”E nevoie de o ALTERNATIVĂ POLITICĂ în EXTERIORUL PSD!”

12 ianuarie, 2018

Fostul premier Victor Ponta se declară dezamăgit şi indignat de conducerea PSD, subliniind că, ”dacă din interiorul PSD nimeni nu are curaj şi putere, atunci trebuie construită în afară o speranţă, o soluţie de ieşire din criză - o alternativă”'.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Victor Ponta

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

PONTA l-a ATACAT PUBLIC pe Liviu Dragnea. Ce i-a făcut fostul premier șefului PSD

Fostul premier Victor Ponta continuă seria atacurilor la adresa liderul PSD, Liviu Dragnea. De această dată, Victor Ponta reacționează la declarația fostei secretare, Anisa Stoica.

Ce spune Kremlinul despre politica externă a lui Putin în următorii şase ani

Un reprezentant al Kremlinului a anunţat cum va arăta politica externă a lui Vladimir Putin în cel de-al patrulea mandat de preşedinte al Rusiei.

Ponta, răspuns acid pentru Adrian Năstase: „Crin Antonescu a anunțat public că nu va face și așa a făcut”

Adrian Năstase spune că în 2012 Jose Manuel Barroso i-a dat celebra listă cu 11 puncte premierului Victor Ponta i-ar fi interzis să facă grațieri individuale.

Ponta, mesaj TRANȘANT pentru Băsescu: „Vine iar și MINTE de îngheață apele”

Victor Ponta a reacționat tranșant după ce după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu a știut, în timpul mandatului său, de vreun document transmis de către Comisia

SCANDAL în UNGARIA: SOROS şi-ar fi folosit FUNDAŢIA pentru influenţă POLITICĂ

George Soros a intenţionat să folosească Institutul pentru o Societate Deschisă şi cei 2000 de angajaţi ai săi din Ungaria drept instrument politic pentru a-şi "impune voinţa", scrie miercuri