VESTELE GALBENE revin în stradă. Autorităţile franceze au luat măsuri EXTREME. Mobilizări MASIVE în toată ţara

11 ianuarie, 2019

Încă de la începutul lunii decembrie se vorbeşte despre acţiunile de protest ale „vestelor galbene” din Franţa. Pentru a înţelege ce se întâmplă acolo, este nevoie nevoie să cunoaştem natura acestei mişcări. Desigur, nu este vorba de o mişcare spontană. Iniţial mişcarea a fost motivată prin majorarea preţului carburanţilor. De fapt este vorba de ceva mai profund. Se poate spune despre o criză economică structurală care a acompaniat globalizarea.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Simona Halep - Serena Williams // Serena nu se dezminte! „Doamnelor și domnilor, numărul 1 mondial!” » Ce s-a întâmplat după a surprins pe toată lumea

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) joacă ACUM în sferturile Australian Open. Înaintea meciului, la stație, au fost prezentate cele două jucătoare.

Simona Halep - Serena Williams // VIDEO Serena nu se dezminte! „Doamnelor și domnilor, numărul 1 mondial!” » Ce s-a întâmplat după a surprins pe toată lumea

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) joacă ACUM în sferturile Australian Open. Înaintea meciului, la stație, au fost prezentate cele două jucătoare.

Institutul Național de Sănătate Publică, luat la mișto de patronii saloanelor de bronzat!

E prea puțin știut faptul că patronii saloanelor de bronzat sunt obligați să-și trimită angajații la un curs organizat de Institutul Națonal de Sănătate Publică, intitulat „Noţiuni

PROTEST. Timișorenii ies în stradă împotriva lui Tudorel Toader

Timișorenii se pregătesc să iasă în stradă. Au primit autorizație pentru un miting ce va avea loc miercuri, în Piața Victoriei.

DRAGNEA primeşte o LOVITURĂ dură. Ce DECIZIE au luat judecătorii de la TB în dosarul BELINA

Tribunalul Bucureşti a decis, luni, începerea judecării pe fond în dosarul Belina, în care Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, este acuzată de abuz în serviciu.