Veste URIAȘĂ despre Schumacher! A URMĂRIT prima EMISIUNE la TV. Breaking News!

06 decembrie, 2018

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a dat o veste uriaşă despre Michael Schumacher. Acesta a lăsat să se înțeleagă că starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai bună, acesta urmărind prima emisiune la televizor după accidentul din decembrie 2013.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Iohannis are o ÎNTÂLNIRE de GRADUL ZERO cu DĂNCILĂ. Ședință CU MIZĂ URIAȘĂ. Breaking news în politică

Marți, începând cu ora 13:00, preşedintele Klaus Iohannis va participa la şedinţa CSAT, la Palatul Cotroceni, informează Adminstraţia Prezidenţială.

SIMONA HALEP // Darren Cahill, detalii despre noua colaborare: "M-a invitat la cafea și în urmă cu 3 ani, la New York. Atunci lucram cu Halep"

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill au încetat colaborarea într-un moment neașteptat. Fostul antrenor al româncei a preluat un post în conducerea clubului de

Tăriceanu rupe tăcerea despre Legea Pensiilor! Ce se va întâmpla cu pensiile românilor

Tăriceanu a vorbit despre Legea Pensiilor. Acesta a precizat, luni, că ALDE susţine proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii.

EXCLUSIV A 8-a victimă a lui Bercean face mărturii cutremurătoare despre teroarea de la lotul de judo: "A început să mă înjure, să mă jignească, să urle! A ridicat mâna să mă lovească. Plănuia să mă suspende"

Alina Croitoru, căsătorită Alecu, 35 de ani, fostă campioană mondială și europeană la cadeți și juniori, e a opta voce care denunță agresiunile fizice practicate la lotul olimpic de judo.

EXCLUSIV A 8-a victimă a lui Bercean face mărturii cutremurătoare despre teroarea de la lotul de judo: "M-a izbit violent de scară! M-a înjurat și jignit. Nimic nu rămâne neplătit în viață"

Alina Croitoru, căsătorită Alecu, 35 de ani, fostă campioană mondială și europeană la cadeți și juniori, e a opta voce care denunță agresiunile fizice practicate la lotul olimpic de judo.