Veninul de viperă, tratament împotriva ridurilor

19 ianuarie, 2010

Cercetătorii au descoperit că veninul de viperă este asemănător Botoxului, însă trebuie aplicat în compoziția cremelor. Este indicat atât femeilor, cât și bărbaților. Tratamentele estetice evoluează zi de zi, iar metodele și tehnicile care până nu de mult treceau drept...

Vezi si: Cercetătorii au descoperit că veninul de viperă este asemănător Botoxului, însă trebuie aplicat în compoziția cremelor. Este indicat atât femeilor, cât și bărbaților.

Tratamentele estetice evoluează zi de zi, iar metodele și tehnicile care până nu de mult treceau drept inovatoare, s-au perfecționat sau au fost deja înlocuite de altele, care oferă alternative mai avantajoase.

Între acestea din urmă, veninul de viperă este un produs revoluționar, avangaridst în lumea cosmeticii, dar totuși, la îndemâna tuturor.

Se recomandă în tratamentul de întinerire facială, fiind similar Botoxului, dat fiind că provoacă un blocaj neuromuscular, prin care relaxează mușchii în mod aproape surprinzător. Totuși, spre deosebire de Botox, veninul de viperă se aplică în creme, nefiind injectabil.

Vârsta pentru aplicarea tratamentului cu venin de viperă depinde de starea pielii, fiind aplicabil atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Uluitor: front împotriva lui Mircea Rednic! Cum a ajuns izolat antrenorul lui Dinamo și cum s-a răcit relația cu foștii coechipieri

Mircea Rednic a fost coechipier și amic foarte bun cu Andone, însă ultimele conflicte ale „Puriului” cu Mircea Lucescu îl scot pe antrenorul dinamovist în afara

PNL vrea să stea la masă cu PSD împotriva MCV: „Regresele înregistrate de România în ultimii 2 ani de zile încă pot fi corectate”

PNL a cerut ca un reprezentant al partidului să fie prezent în Comisia Mixtă de experți convenită între Comisia Europeană și Guvernul României referitoare la MCV.

Ucraina cere ajutor SUA împotriva ameninţărilor Rusiei. Restabilirea ''urgentă'' a comisiei Ucraina-NATO

Vicepremierul ucrainean Ivanna Klimpush-Tsintsadze a afirmat sâmbătă după ce a avut o discuţie la Kiev cu consiliera prezidenţială americană Fionna Miller, specializată în problematica

PSD a intrat în campania electorală. Dragnea anunță o campanie „cu toată forța” împotriva „celorlalți”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, o „campanie cu toată forța”, declarând că adevărul trebuie spus pe „toate vocile partidului”.

Haos în Venezuela pe fondul lipsei electricității. Noi proteste în masă împotriva lui Manduro

Liderul opoziţiei de la Caracas, Juan Guaido, și-au chemat susținătorii să protestează față de regimul lui președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Mai mulți manifestanți au protestat,