Venezuela, declarată în default parţial de plată a datoriei

14 noiembrie, 2017

Venezuela a fost declarată marţi „în default parţial“ cu privire la datoria sa, de către agenţia de cotare financiară S&P Global Ratings, la câteva ore după două reuniuni ale creditorilor, luni, la Caracas şi la New York, o ameninţare care plana de mai multe săptămâni asupra acestei ţări petroliere ruinate, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

MARCEL TOADER, SOMAT să-și elibereze locuința, din cauza DATORIILOR URIAȘE. Cât are de plată

Marcel Toader a fost somat să elibereze apartamentul în care trăiește, totul din cauza unor datorii acumulate. Acesta nu și-a mai plătit întreținerea.

Austrieci acuzați de braconaj: au împușcat o capră neagră în Parâng

O capră neagră, animal ocrotit prin lege, a fost împușcată de braconieri. Jandarmii din Hunedoara au prins, vineri, doi români şi doi austrieci care aveau asupra lor arme de vânătoare fără

Uraganul MONSTRUOS, premieră în istoria METEOROLOGICĂ. A fost declarată stare de CATASTROFĂ

Uraganul Michael, care a lovit cu toată forţa nord-vestul Floridei, provocând cel puţin decesul unei persoane, îşi continuă cursa sa devastatoare spre statul vecin Georgia.

Prima Casă şi Legea dării în plată. Care este vestea bună?

Prima Casă şi legea dării în plată. Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste bună pentru românii care au credite Prima casă, transmite Antena 3.

România, campioană la restanțe de plată. Ce spun antreprenorii

România este una dintre puținele țări din UE cu un grad ridicat de sărăcie. Un studiu al Institutului de Statistică relevă că o treime din patronii din Români au restanțe de plată la