VA AVEA UN COPIL! Smiley a primit o veste frumoasă din partea fostei iubite, Laura Cosoi

12 ianuarie, 2018

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi! Vedeta este însărcinată în patru luni. Ca timpul să treacă mai ușor, a decis să plece într-o vacanță exotică cu soțul său, Cosmin Curticăpean, și cu prietena sa, Andreea Raicu. Mai exact, înainte de cel mai fericit moment din viața lor, Laura și soțul ei se relaxează în Republica Seychelles, o ţară insulară localizată în Oceanul Indian.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Laura Cosoi, Smiley

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

FOTO HOT Fata cu violoncelul adoră NFL-ul » A fost desemnată cea mai frumoasă din lume

Olivia Culpo, 25 de ani, a cucerit în 2012 două titluri de frumusețe: Miss USA și Miss Universe. Nu s-a mulțumit cu atât. Având ambii părinți muzicieni, a studiat violoncelul,

Abuzuri și prostituție la Independiente » Un arbitru, cap al rețelei, a primit mandat de arestare!

Martín Bustos, fost tușier și în Primera, și un fost jucător sunt acuzați că au profitat de 5 juniori ai clubului din Avellaneda, obligându-i să ofere servicii sexuale

BLOCAŢI în ZĂPADĂ. INTERVENŢII de SALVARE a ZECI de OAMENI ŞI MAŞINI. Copil în stare GRAVĂ | UPDATE

Zeci de oameni şi maşini au rămas blocaţi în zăpadă, în mai multe judeţe ale ţării. Au avut loc şi mai multe accidente din cauza vremii nefavorabile.

VESTE-BOMBĂ despre HALEP. Chiar ACUM

Simona Halep a trebuit să facă multe sacrificii pentru a se califica în turul 3 la Miami.

VIDEO S-a stins "Nebunul" campion mondial, "cea mai frumoasă combinație între Maradona și Garrincha" » I-a dat gol și beat lui River!

René Houseman, cea mai bună aripă argentiniană, campion mondial în 1978, alături de Kempes și Passarella, a murit joi, la numai 64 de ani. Suferea de șase luni de cancer la limbă.