Ungaria este de ACORD cu Trump: Susţine CREŞTEREA contribuțiilor la NATO

12 iulie, 2018

Ungaria a decis: va contribui mai mult la eforturile de apărare ale NATO, a declarat ministrul de externe la summitul NATO de la Bruxelles. În acest context, Ungaria s-a angajat într-o reformă militară cuprinzătoare în vederea producerii unei armate competitive la nivel regional. Acest anunţ vine ca urmare a unui nou atac al lui Trump asupra eșecului aliaților NATO de a majora cheltuielile de apărare.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Fără precedent! Germania pune la zid România! Acuzații grave: Este inacceptabil! Mesaj către Guvern

Declarațiile halucinante din ultima perioadă ale unor lideri PSD s-au auzit până în Germania, care deja a început să trasnmită mesaje cu subînțeles către cei care conduc România astăzi.

Fără precedent! Germania pune la zid România! Acuzații grave: Este INACCEPTABIL! Mesaj către Guvern

Declarațiile halucinante din ultima perioadă ale unor lideri PSD s-au auzit până în Germania, care deja a început să trasnmită mesaje cu subînțeles către cei care conduc România astăzi.

LOVITURĂ CRUNTĂ pentru KOVESI. Pe cine PROTEJA fosta șefă a DNA prin DIVULGAREA informațiilor CLASIFICATE și cine a DEMASCAT-O

Inspecția Judiciară a demascat-o pe Laura Codruța Kovesi. Aceasta urmărea divulgarea informații clasificate cu scopul de a-i proteja pe doi dintre procurorii de la DNA Ploiești.

"Simona Halep este mult prea puternică pentru noi!" » Odă din partea unei jucătoare de TOP 10 + Care e marele atu al româncei

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este lăudată de Karolina Pliskova (7 WTA). Cehoaica este una dintre cele mai bune prietene ale liderului WTA.  Simona Halep - Dominika Cibulkova (31 WTA) e

Premierul Noii Zeelande a venit cu un OASPETE la Adunarea Generală a ONU. Despre cine este vorba

Premierul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a făcut din nou istorie aducându-și fetița de doar 3 luni la sala de întrunire a ONU.