Ungaria și Ucraina, CONFLICT de AMPLOARE. Cazul a ajuns, de URGENȚĂ, la NATO

13 februarie, 2018

NATO s-a implicat, prin vocea unuia dintre lideri, în problema socială dintre Ungaria și Ucraina. Cele două țări se confruntă cu un diferend major în privința legii ucrainiene a educației.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Chievo - Juventus 2-3 // Ronaldo i-a spart nasul! Sorrentino a ajuns la spital, fără cadoul visat de la Cristiano

Portughezul Cristiano Ronaldo n-a reușit să înscrie la debutul în Serie A, și din cauza portarului veronez. Acesta și-a dorit șortul negru al atacantului pentru fiica sa, dar a ieșit

Schimbare MAJORĂ în România. Adio, sistemul de apeluri de URGENȚĂ 112

Secretarul de stat Raed Arafat a dezvăluit că sistemul de apeluri de urgență 112 va fi schimbat. Motivul îl reprezintă faptul că sistemul actual este unul învechit.

Ucraina: Sloganul colaboratorilor ucraineni ai Germaniei naziste devine salutul oficial al armatei Ucrainene

Slavă Ucrainei! Slavă eroilor! (Slava Ukrajini! Herojam slava!) Aceste cuvinte vor deveni salutul militar oficial al Ucrainei.

ALERTĂ în județul ILFOV! Virusul Pestei Porcine Africane a ajuns lângă București

Virusul Pestei Porcine Africane s-a extins pe o suprafață uriașă din teritoriul României. Conform ultimelor informații, virusul a ajuns și în județul Ilfov, fiind confirmat primul focat.

Simona Halep a ajuns în semifinale la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari. În decurs de numai câteva ore, ea le-a învins pe Ashleigh Barty şi pe Lesia