Unde mergem. LIBER la sarmalele, pastramă şi fasole cu ciolan la Târgul Bucureştilor

11 octombrie, 2018

Ieri a început a treia ediţie a Târgului Bucureştilor, în Parcul Izvor, eveniment la care producătorii autohtoni au oportunitatea de a-şi prezenta recolta anuală, iar vizitatorii se pot bucura, până duminică inclusiv, de bunătăţile culinare de sezon.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Specialiștii dau de pământ cu Legea Violenței Domestice, promulgată de președintele Klaus Iohannis, și trag un semnal de alarmă: „O lege nerealistă, idioată, incoerentă... Unde v-a fost capul?”

Cazurile de violență în famile sunt atât de comune, încât nu mai impresionează pe nimeni. Ele fac parte din cotidian. Le întâlnim zilnic și trecem pe lângă ele convinși că nu se poate

Cel mai scump parc din ţară este gata. Vezi cât a costat și unde este localizat

După sute de reclamaţii, zeci de materiale jurnalistice şi patru ani fără lucrări de îmbunătățire sau reparații, cel mai scump spațiu verde din țară este gata.

GSP LIVE VIDEO De unde a pornit scandalul dintre Dănciulescu și Bratu: "Eu n-am fost de acord cu aducerea a doi jucători și Florin s-a supărat"

Ionel Dănciulescu a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că unul dintre motivele neînțelegerii cu Florin Bratu a fost reprezentat de transferul a doi jucători nedoriți de fostul director

Liga Națiunilor blochează progresiv Capitala. Zonele pe unde nu se circulă

Duminică, 14 octombrie 2018, începând cu ora16, pe Stadionul „Naţional Arena”, Naționala României o va întâlni pe cea a Serbiei. Traficul rutier va fi restricționat progresiv în

Orașul din România unde îți găsești cel mai ușor loc de muncă

Acesta este primul oraș din regiunea Europei de Est care primește finanțare de la Comisia Europeană prin programul Urban Innovattive Actions.