Un tribunal din Croaţia a ordonat reţinerea şefului grupului petrolier MOL

04 decembrie, 2018

Un tribunal din Zagreb a ordonat luni plasarea în arest a directorului general al grupului petrolier ungar MOL, Zsolt Hernadi, judecat în lipsă în Croaţia pentru mituirea fostului premier al acestei ţări Ivo Sanader, relatează Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un PESEDIST cere la tribunal DESFIINŢAREA PSD

La Tribunalul Bucureşti se judecă joi cererea de desfiinţare a PSD, solicitată de Fundaţia Europeană pentru Buna Guvernare şi Prevenirea Corupţiei – EurHONEST al cărei preşedinte este un

Colorful.hr Leasing, parte a Grupului Romanian Software: Vietnamul poate ajuta Romania sa isi acopere o mare parte din deficitul de personal

Deficitul de personal din constructii, turism si din sectorul de productie poate fi acoperit in mare masura de ”importul” de angajati din Vietnam.

Colorful.hr Leasing, parte a Grupului Romanian Software: Vietnamul poate ajuta Romania sa isi acopere o mare parte din deficitul de personal

Bucuresti, 12 Decembrie 2018 – Deficitul de personal din constructii, turism si din sectorul de productie poate fi acoperit in mare masura de ”importul” de angajati din Vietnam.

Mişcarea „vestelor galbene“ s-a extins şi în Croaţia

Proteste ale unor "veste galbene" după model franţuzesc  sunt anunţate şi în Croaţia pentru sâmbătă, la Zagreb şi în alte oraşe din ţară.

USR pregătește nucleara pentru pentru Firea! Au depus azi documentele compromițătoare la tribunal!

Lovitură dură pentru Gabriela Firea din partea USR București. Partidul de opoziție a depus în cursul zilei de luni mai multe documente compromițătoare la Tribunalul București.