Un semn celebru: hashtag-ul pe Twitter şi cum a devenit marca acestei reţele

29 noiembrie, 2012

Twitter şi Instagram sunt două reţele populare, nu cu prea multe în comun la prima vedere, şi care au debutat în online în perioade diferite. Dar prima a popularizat un semn pe care a doua l-a preluat şi-l foloseşte mai departe. Este vorba de „hashtag" sau, în traducere, diez.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Twitter

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un celebru economist spune adevărul despre promisiunile Guvernului: este IMPOSIBIL. Va fi din ce în ce mai rău

Unul dintre cei mai vocali economiști români din ultima vreme a luat la analizat promisiunile și predicțiile statului. În opinia sa, este imposibil ca România să meargă anul acesta mai bine

CRISTI BORCEA, așa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ! Fotografia care a devenit VIRALĂ

Ieri, fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, a împlinit 49 de ani! Virilul afacerist îşi va sărbători acasă, în sfârşit, ziua de naştere, după mai bine de patru ani de detenţie.

GSP LIVE / VIDEO Declarație emoționantă a Lorenei Balaci: „Voiam să facem o școală de fotbal. Acum aștept un semn de la el să-mi spună cum să numim echipa”

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, a dezvăluit în cadrul emisiunii GSP LIVE că înainte ca tată ei să moară voia să deschidă o școală de fotbal.

Ce se va întâmpla cu Marea Britanie în 2029. Care sunt evenimentele care ar putea marca Regatul Unit după Brexit

Într-o viziune distopică asupra Marii Britanii la zece ani după desprinderea din Uniunea Europeană, Brexit-ul nu a făcut decât să o stig­ma­tizeze în mentalul politic european şi

FOTO Cuplu-bombă în sportul mondial! Elina Svitolina s-a cuplat cu un jucător de tenis celebru: „Ieșim împreună, mă înțelege”

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina, cap de serie numărul 6 la Australian Open și locul 7 WTA, a anunţat, joi, că a început o relaţie cu francezul Gael Monfils. Svitolina,