Un ministru francez le răspunde lui Di Maio şi Salvini: Parisul vrea „respect“

08 ianuarie, 2019

Ministrul francez al Afacerilor Europene Nathalie Loiseau a cerut marţi Guvernului italian să dea dovadă de mai mult „respect“, în urma unor luări de poziţie, luni, în favoarea mişcării „Vestelor galbene“, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un magazin de optică dintr-un orăşel francez primeşte o vizită neaşteptată

Locuitorii unui orăşel francez au fost luaţi prin surprindere de o alpaca care s-a hotărât să viziteze un magazin de optică din orăşelul Hennebont, provincia Bretania. Pufosul animal a

Ministrul a recunoscut! Ce lege importantă vrea Parlamentul să voteze la început de februarie! Mai sunt câteva zile!

Vești importante privind soarta României din viitorul apropiat de la un cunoscut ministru. Acesta spune că Parlamentul se pregătește pentru un vot deosebit de important!

​ Ministrul a recunoscut! Ce lege importantă vrea Parlamentul să voteze la început de februarie! Mai sunt câteva zile!

Vești importante privind soarta României din viitorul apropiat de la un cunoscut ministru. Acesta spune că Parlamentul se pregătește pentru un vot deosebit de important!

FOTO Pacquiao - Mayweather // Manny Pacquiao vrea revanșa! Filipinezul și-a apărat centura WBA și l-a provocat din nou pe Mayweather: „Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring”

Filipinezul Manny Pacquiao, 40 de ani, și-a apărat cu succes centura WBA, la categoria semimijlocie, după ce l-a învins pe Adrian Broner, 29 de ani. Manny Pacquiao a câștigat lupta la

Andreea Mantea ar vrea POZELE+18 ŞTERSE pentru vecie. I-a şi blestemat pe cei care le folosesc. Galerie foto

Andreea Mantea a trecut la blesteme după ce mai multe poze sexy, cu ea goală, au apărut pe diferite site-uri cu conținut pentru adulți.