Un militar din Bârlad s-a împuşcat din cauza singurătăţii

23 august, 2010

Militarul Liviu Rotaru, de 30 de ani, de la o unitate din Bârlad, Vaslui, s-a împuşcat în cap, sâmbătă, în timpul serviciului de gardă. Vecinii lui susţin că nu mai suporta singurătatea.

Vezi si: În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Rotaru suferise tragica pierdere a tatălui său, fost militar la aceeaşi garnizoană, şi se pare că intrase într-o depresie, nesesizată de psihologul unităţii din Bârlad. Mai mult, tânărul fusese recent părăsit de iubită, iar cei dragi lui erau plecaţi în Italia.

Suferea enorm după tatăl său

“Era retras. Avea o iubită, dar de mult nu l-am mai văzut cu ea. Cred că suferea enorm după moartea tatălui şi nu mai suporta să trăiască singur”, a declarat Lucia Helgiu, o vecină din blocul în care locuia sergentul- major. Mama, sora şi fratele lui Liviu Rotaru au revenit ieri în ţară, însă au refuzat să dea vreo explicaţie a gestului la care a recurs militarul, la fel ca şi procurorii Parchetului Militar din Iaşi, care cercetează cazul.

Sursa: libertatea.ro

Trebuie sa mai citesti

John Kerry: Europa este deja ZDROBITĂ din cauza IMIGRAŢIEI. Nu cred că este momentul ca UE să se prăbușească

Europa se confruntă cu turbulențe politice profunde și cu posibilitatea migrației în masă din Africa, a declarat fostul secretar de stat al SUA, John Kerry într-un interviu acordat pentru

Campanie disperată de a opri licitarea unui leu alb pentru a fi împuşcat de vânătorii de trofee

Un leu alb ar aruma să fie pus la o licitaţie în urma căreia acesta va urma să fie împuşcat de către vânătorii de trofee, în ciuda unei campanii mondiale de a-l salva, potrivit The Mirror.

România, BLOCATĂ din cauza ZĂPEZII. VREMEA REA a ÎNCHIS mai multe drumuri INTENS CIRCULATE

Mai multe drumuri naționale au fost blocate de zăpada, iar autoritățile au decis să le închidă temporar pentru a evita eventualele incidente rutiere.

Conspirația laserelor californiene: Teroriști, Illuminati sau Extratereşti! Care este cauza incendiilor?

California se confruntă cu cele mai mortale și distrugătoare incendii forestiere din istoria statului. Pe măsură ce crește numărul de decese şi persoane dispărute, apar unele teorii

Militar din forțele speciale Navy Seals, acuzat de crime de război. A procedat precum un jihadist

Expertul în Operațiuni Speciale "Eddie" Gallagher, un membru Navy SEALs cu multe decorații, se luptă împotriva acuzațiilor de crimă legate de moartea unui agent islamic din Irak. Este acuzat