Un membru fondator al Hamas s-a împuşcat în cap în timp ce îşi verifica arma

10 ianuarie, 2018

Un membru fondator al Hamas este în stare gravă după ce s-a împuşcat în cap în timp ce îşi verifica arma, reprezentanţii grupării militante palestiniene spunând că este vorba despre un accident, conform BBC.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Timp frumos o lună de acum încolo

Vremea se va menţine caldă pe parcursul următoarelor patru săptămâni, valorile termice situându-se în limitele normale, reiese din prognoza ANM pentru intervalul 15 octombrie - 12 noiembrie

Luare de OSTATICI în GERMANIA. Au fost auzite mai multe focuri de ARMĂ. Posibilă ALERTĂ de TERORISM. FOTO

Poliţia germană a fost chemată luni să intervină într-o situaţie cu ostatici în apropiere de principala gară din Koln, informează dpa.

GHINION. O femeie lovită de două maşini, în acelaşi timp, la COMARNIC

O femeie este în stare foarte gravă după ce a fost lovită de două maşini pe o trecere de pietoni

ACCIDENT GRAV în urmă cu puțin timp! A fost activat PLANUL ROȘU de INTERVENȚIE

Un accident de circulație petrecut dumincă seara pe raza localităţii Ivăneşti din județul Vaslui a determinat rănirea a cinci persoane. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

REDNIC LA DINAMO // Unele lucruri nu se schimbă niciodată » Rednic își consolidează porecla: "Nu mai vin la Dinamo cât timp Negoiță e acolo!"

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după