Un CUNOSCUT prezentator de la Antene se confruntă cu PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! A ajuns DE URGENȚĂ la spital

11 iulie, 2018

Cunoscut pentru emisiunile sale în care intervieva vedete, un cunoscut prezentator de la Antene se confruntă cu probleme de sănătate.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Val de demisii din PSD. Probleme la formarea majorității în Senat

Ieri, trei parlamentari social-democrați, apropiați de Gabriela Firea și de Florentin Pandele, au demisionat din PSD, dar au anunțat că își vor continua mandatul ca independenți.

Primul spital cu sistem digital de repartizare a paturilor

Prin utilizarea aplicației MediWeb, creată de rezidentul dr. Alexandru Herdea, se face trecerea de la un sistem clasic de gestionare al paturilor din spital, ce implică mai multe apeluri telefonice

BREXIT: Cum au ajuns Marea Britanie şi UE până la acest punct şi ce urmează

După 595 de zile de când Theresa May a informat Uniunea Europeană de intenţia Marii Britanii de a părăsi blocul comunitar, se vede lumina de la capătul tunelului.

ATENȚIE, ȘOFERI! E zăpadă pe drumuri. Utilajele de DESZĂPEZIRE au intervenit de URGENȚĂ

Toți șoferii care pleacă spre munte sunt sfătuiți să circule cu atenție din cauza condițiilor meteo. Ninge, iar drumurile au fost acoperite cu zăpadă.

Consiliera pe probleme de securitate naţională care s-a certat cu Melania Trump a fost transferată într-un alt post

Consiliera adjunctă pentru securitate naţională a Statelor Unite, Mira Ricardel, a fost transferată într-un alt post în cadrul administraţiei de la Washington, după ce, marţi, prima doamnă a