Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca

09 iunie, 2018

Un pelerin s-a sinucis, vineri seară, aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca, a anunţat poliţia locală, conform dailypakistan.com.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Statele Unite: După ce şi-a snopit în bătaie soţia şi a stat o noapte în arest, un bărbat a furat un avion şi l-a izbit în propria casă

Arestat pentru violenţă domestică şi eliberat pe cauţiune, un bărbat din Utah a furat un avion şi l-a izbit în casa în care locuia cu soţia sa.

Preşedintele Tunisiei vrea un statut de egalitate între bărbat şi femeie în cazul moştenirii

Preşedintele tunisian Béji Caïd Essebsi nu a cedat protestelor de sâmbătă şi a propus luni egalitatea între bărbaţi şi femei în cazul moştenirilor, transmite Reuters.

MOARTE TRAGICĂ pentru un bărbat din BOTOȘANI. A fost lovit cu BESTIALITATE în CAP

Un bărbat din Botoșani a avut parte de o moarte cumplită. Acesta a decedat la spital după ce a fost lovit de mai multe ori în cap, cu un par de lemn.

Masacru! Un bărbat și-a ucis 8 membri ai familiei

Un bărbat care și-a ucis 8 rude, printre care doi copii, este căutat de forțele de ordine din Albania. Criminalul este înarmat și "periculos", a declarat ieri poliția albaneză.

Noi VIOLENȚE în Piața Victoriei. JANDARMII au REȚINUT un bărbat ce a încercat să smulgă un gard

Manifestația de sâmbătă din Piața Victoriei a debutat cu un incident violent. Un bărbat a încercat să împiedice jandarmii să coboare gardurile de protective din mașină.