Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca

09 iunie, 2018

Un pelerin s-a sinucis, vineri seară, aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca, a anunţat poliţia locală, conform dailypakistan.com.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

TRAGEDIE în lumea medicală din România. Cel mai ZÂMBITOR medic s-a SINUCIS

Unul dintre cei mai respectați medici din România, Aurelia Minescu, a fost găsită moartă. Se pare că ar fi vorba de o sinucidere.

ATAC ARMAT în apropierea unei școli! Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT

Un bărbat a fost împuşcat, luni, în apropierea unei școli de lângă orașul Bury, din zona metropolitană a Manchester, Marea Britanie.

JAF în TIMPUL ZILEI la Cluj. Un bărbat a luat cu ASALT o BANCĂ. Ce sumă a FURAT - FOTO & VIDEO

Scene incredibile petrecute în Cluj, în timpul zilei. Un bărbat a luat cu asalt o bancă, de unde a reușit să sustragă aproximativ 20.000 lei.

Reacția EXPLOZIVĂ a ambasadorului Marii Britanii în România: „Protestele demonstrează că în România...” DECLARAȚII INCREDIBILE

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat luni că protestele care au loc în România indică faptul că democraţia este vivace.

Ce a făcut ELODIA înainte de MOARTEA NĂPRAZNICĂ. Descoperirea care ARUNCĂ în AER tot ce știai

S-a aflat totul despre Elodia. O nouă ipoteză se conturează pe baza celor mai recente descoperiri. Anchetatorii sunt uimiți de acest posibil final al misterului care domină România de mai bine