Un bărbat s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca

09 iunie, 2018

Un pelerin s-a sinucis, vineri seară, aruncându-se de pe acoperişul Marii Moschei din Mecca, a anunţat poliţia locală, conform dailypakistan.com.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Greșeli de protocol la Primăria din Iași. Ambasadorul Marii Britanii a fost uimit de gafa diplomatică

Ambasadorul britanic a fost primit la Iaşi cu steagul Marii Britanii desființat în 1801. Oficialii din Iaşi au reușit să descopere un steag care nu a mai fost folosit de mai bine de 200 de ani

Centenarul Marii Uniri, lăudat de guvernatorul unui stat american cu importanță istorică pentru țara noastră. Maior: „Proclamația ne onorează”

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a aplaudat un mesaj emis de guvernatorul statului american Illinois, prin care înaltul demnitar de peste ocean felicită statul nostru cu ocazia

TRAGEDIE în lumea medicală din România. Cel mai ZÂMBITOR medic s-a SINUCIS

Unul dintre cei mai respectați medici din România, Aurelia Minescu, a fost găsită moartă. Se pare că ar fi vorba de o sinucidere.

ATAC ARMAT în apropierea unei școli! Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT

Un bărbat a fost împuşcat, luni, în apropierea unei școli de lângă orașul Bury, din zona metropolitană a Manchester, Marea Britanie.

JAF în TIMPUL ZILEI la Cluj. Un bărbat a luat cu ASALT o BANCĂ. Ce sumă a FURAT - FOTO & VIDEO

Scene incredibile petrecute în Cluj, în timpul zilei. Un bărbat a luat cu asalt o bancă, de unde a reușit să sustragă aproximativ 20.000 lei.