Tudorel Toader întâlnire cu omologul său din Japonia

13 februarie, 2018

Ministrul Justiției, aflat într-o vizită în Japonia unde s-a întâlnit cu omologul său Yoko Kamikawa, ministrul justitiei din Țara Soarelui Răsare. Tudorel Toader se întoarce în țară, de urgență, în urma scancalului care vizează DNA.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Negulescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Toader: „Nu am făcut nici un DENUNȚ. Ministrul Justiție se lasă MANIPULAT și a încălcat LEGEA”

Procurorul Mircea Negulescu s-a dezlănțuit asupra lui Tudorel Toader, după ce ministrul Justiției a declarat că magistratul a făcut un denunț împotriva șefei sale, Laura Codruța Kovesi.

11 ani de închisoare pentru bărbatul din Dolheşti care l-a omorât în bătaie pe un văr de-al său

Un bărbat de 37 de ani din Dolheşti a băut împreună cu doi veri şi un vecin. Intre aceştia a avut loc o ceartă, iar unul din­tre verişori i-a aplicat o corecţie fizică soră cu moartea

Toader revine cu amănunte noi despre STATUL PARALEL. Regulile care stau la BAZA SISTEMULUI

Tudoarel Toader, ministrul justiției, a orbit despre Statul Paralel și despre legile care stau la baza acestuia. Acesta a insistat mai mult pe o anumită regulă.

VIDEO+FOTO Oficial! Iniesta, prezentat la Vissel Kobe în fața a 300 de ziariști. ”Am avut multe oferte, dar Japonia e o țară frumoasă, cu o cultură la fel de frumoasă”

Spaniolul a ajuns ieri în Japonia, venind cu avionul patronului Mikitani, și azi a semnat contractul pe trei sezoane într-o transmisie live la TV. ”Iniesta va fi o inspirație

Ronaldinho , motiv de SCANDAL în Brazilia. Gestul său SFIDEAZĂ toate legile din „Țara Cafelei”

Controversă imensă în Brazilia după ce fotbalistul Ronaldinho, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului, a decis să se însoare cu două femei în ciuda legilor braziliene.