Trump s-ar pregăti să ceară Pentagonului şi diplomaţilor să joace un rol mai important în vânzarea de arme

08 ianuarie, 2018

Administraţia Trump este aproape de finalizarea unui nou plan prin care ataşaţii militari şi diplomaţii americani vor fi îndemnaţi să ajute în procesul de atragere de comenzi din străinătate pentru industria americană de armament, potrivit unor oficiali SUA citaţi în exclusivitate de agenţia Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Horoscop Donald Trump și Emmanuel Macron, ca și alți 70 lideri mondiali, vor fi mâine la Davos, la Forumul Economic Mondial

Horoscop Donald Trump a anunțat că va participa, ca și Angela Merkel, Narendra Modi, Theresa May, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Benjamin Netantyahu, și mulți, mulți alți lideri mondiali.

Cade ultimul tabù al armatei SUA. La West Point, nuntă GAY. Se căsătoreşte o pereche de ofiţeri. O palmă dată lui Trump

Cade deci un alt tabù în forţele armate americane. Pentru prima dată o pereche de căpitani de acelaşi sex, în serviciu activ s-a unit prin căsătorie în legendara Academie militară de la

Cum se elimină dopul de ceară fără a leza timpanul

Cum se elimină dopul de ceară fără a leza timpanul

AMANȚII din FBI și misterioasa DISPARIȚIE a mesajelor anti - Trump

Ancheta privind eventuala complicitate a lui Trump cu Moscova se întoarce tot mai mult împotriva celor care au declanșat-o.

S-A AFLAT! Care este cea mai mare TEAMĂ a lui Donald Trump. Președintele american este ÎNSPĂIMÂNTAT: „Sper ca toți să moară!”

În ultimul timp, Donald Trump a fost în atenția presei americane datorită unui subiect intim și controversat. Mai exact, s-a vorbit foarte mult despre relațiile sale extraconjugale.