Trump, împăciuitor după întâlnirea cu Merkel: după un val de critici, preşedintele american laudă relaţia „extraordinară“ cu Germania

11 iulie, 2018

La câteva ore după ce a criticat Germania, preşedintele american Donald Trump a apreciat că Statele Unite au o relaţie „extraordinară“ cu această ţară şi cancelarul ei Angela Merkel.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

După Castro, Gaddafi și Putin, Maradona îl vrea și pe Lukașenko

„El Pibe d`Oro” a ajuns, ieri, în Belarus, pentru a se ocupa vreme de trei ani de supervizarea „dezvoltării strategice” a clubului Dinamo Brest.

Donald Trump vrea să schimbe avionul prezidenţial Air Force One, ca sa fie „roşu, alb şi albastru”

Preşedintele american Donald Trump a afirmat, într-un interviu pentru CBS News, că va modifica avioanele prezidenţiale Boeing  Air Force One, pentru a fi în culorile roşu, alb şi albastru,

Întâlnirea ambasadorului George Maior cu preşedintele Comitetului de Informaţii din Camera Reprezentanţilor

George Maior, ambasadorul României în SUA, s-a întâlnit cu președintele Comitetului de Informații din Camera Reprezentanților, Devin Nunes.

O TÂNĂRĂ FOTOMODEL face DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre momentele în care a fost RĂPITĂ. Cum a reușit să scape de AGRESORUL său după o săptămână de CAPTIVITATE

Chole Ayling, tânăra din Marea Britanie care susține că a fost ținută captivă timp de șase zile anul trecut în Milano a povestit cum a reușit să scape de răpitorul ei.

Povestea sikhului Kumar Varman Singh, descendentul marelui guru Gobind Singh. Horoscopul lui Angela Merkel. Horoscop

Horoscop Doamna Angela Dorothea Merkel, născută Kasner, mutti Merkel, sau Angela die Grosse cum îi se spune, cu admiraţie şi preţuire, de către tinerii germani, împlineşte astăzi 64 de ani.