Trump anunţă încetarea „jocurilor de război“ anuale cu Seulul

12 iunie, 2018

Donald Trump a uluit peninsula coreeană marţi, anunţând după summitul cu Kim Jong Un că va pune capăt exerciţiilor militare comune anuale cu Coreea de Sud, prezentate ca defensive şi vitale de aliaţi, dar pe care el le-a catalogat, la fel ca nord-coreenii, drept ”foarte provocatoare” la adresa Coreei de Nord, relatează AFP şi The Associated Press.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Donald Trump se va întâlni cu regina Elisabeta a II-a, într-o vizită de lucru în Marea Britanie

Ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie a declarat pentru Sky News că Donald Trump se va întâni cu regina Regatului Unit, cu ocazia vizitei de lucru de pe 13 iulie.

Decizia lui Trump care i-a stupefiat pe canadieni

Canada este 'stupefiată' de separarea familiilor de imigranţi care intră clandestin în SUA, a declarat marţi ministrul imigraţiei, Ahmed Hussen, precizând că Ottawa 'monitorizează'

DONALD TRUMP, atac la adresa GERMANIEI. Cum își susține PREȘEDINTELE SUA părerea despre IMIGRANȚI

Donald Trump, președintele SUA, a criticat decizia Germaniei de a permite accesul în țară imigranților, motivând că de când s-a întâmplat așa, numărul infracțiunilor a crescut cu 10%.

ADEVĂRUL despre „Separarea Familiilor” de imigranți dorită de Trump

S-a creat o întreagă isterie în jurul acestui subiect, deformat din scopuri propagandistice, Trump fiind tratat drept un monstru.

BREAKING NEWS: Anunţ DEVASTATOR făcut de Banca Mondială

Banca Mondială, raport despre România: Peste 25% din populaţie trăieşte cu mai puţin de 5,50 dolari/zi

Related topics

donald trump, topuri anuale