Trei ţări din Golf le-au cerut cetăţenilor lor să evite Libanul

10 noiembrie, 2017

Trei ţări din Golf le-au cerut joi cetăţenilor lor să evite călătoriile în Liban şi le-au recomandat celor care se află în această ţară să o părăsească cât mai repede posibil, solicitările survenind pe fondul creşterii tensiunilor între Arabia Saudită şi Iran în privinţa Libanului şi Yemenului, transmite Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

BANCA, cu trei miliarde de dolari, CLANDESTINĂ

O fraudă FINANCIARĂ incredibilă a fost descoperită în China, unde banca cu zece mii de clienți era cât se poate de ilegală.

Cercetătorii au DECIS: TREI cafele PE ZI ne ÎNDEPĂRTEAZĂ de MEDICI

TREI cafele pe zi, îndepărtează medicii de noi. Universităţile din Southampton şi Edimburgh subliniază că a bea cafea reduce riscul de tumori cu 18%.

Benjamin Netanyahu recunoaşte că Israelul cooperează în secret cu ţări arabe

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a recunoscut că ţara sa cooperează în secret cu mai multe ţări arabe în lipsa unor relaţii diplomatice oficiale.

USR a cerut suspendarea lucrărilor Comisiei lui Iordache

Parlamentarii USR au solicitat, vineri, suspendarea lucrărilor Comisiei speciale privind legile justiției, până se pronunță Curtea Constituțională pe sesizarea depusă de Uniunea Salvați

Gala Documentor: trei super filme documentare proiectate la Timișoara

Trei dintre cele mai bune filme documentare europenel produse în ultimii ani vor fi proiectate la Timișoara în cadrul celei de-a opta ediții a Open Documentory Session. Evenimentul organizat de