Trei foști miniștri ai Justiției vor fi AUDIAȚI în Comisia SIPA. DEZVĂLUIRILE EvZ au efect!

16 aprilie, 2018

Comisia parlamentară de anchetă a Camerei Deputaţilor şi a Senatului care studiază aspectele privind desființarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie (SIPA) se va întruni marți, 17 aprilie.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Measajul de debut al Sumitului celor Trei Mări: Contați pe oamenii de afaceri, au capacitatea de a transforma viziunea în realitate!

Cel mai important eveniment politic și economic al toamnei, Summitul celor Trei Mări, a început, ieri, cu deschiderea, în premieră, a primului Forum de Afaceri al Inițiativei, eveniment care, de

INCENDIU DEVASTATOR la Constanța. Ard TREI CASE Update

Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul faleza Nord Constanța, flăcările cuprinzând apoi alte două imobile vecine.

IOHANNIS, la SUMMITUL Celor Trei Mări: „Există AȘTEPTĂRI şi CERERI ale CETĂȚENILOR noştri de a trăi într-un mediu mai PROSPER”

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Inițiativa celor Trei Mări poate întări dezvoltarea economică și consolidarea Uniunii Europene.

Summitul „Inițiativei celor Trei Mări”: Ce mesaj a transmit Iohannis pentru SUA și UE

Președintele României, Klaus Iohannis a declarat, marți, la Palatul Cotroceni, că Inițiativa celor Trei Mări poate întări dezvoltarea economică și consolidarea Uniunii Europene.

Avertisment de la NASA: ASTĂZI, trei asteroizi gigantici se vor APROPIA PĂMÂNT

Trei asteroizi masivi care intersectează spațiul se vor apropia astăzi de planeta noastră, a dezvăluit NASA. Doi asteroizi au trecut deja pe lângă Pământ, iar al treilea va trece în seara