TRAGIC! Un copil S-A SPÂNZURAT de tocul ușii, într-un centru de plasament

12 octombrie, 2017

Un copil în vârstă de 11 ani s-a spânzurat de tocul unei uși, folosindu-se de șireturile pe care le avea. Incidentul tragis s-a petrecut în Centrul de Plasament din localitatea Zăgujeni din judeţul Caraş- Severin.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Reacția Avocatului Poporului în cazul băiatului spânzurat la Centrul de plasament din Zăgujeni

Avocatul Poporului s-a pronunțat în cazul adolescentului care s-a spânzurat la Centrul de Plasament „Casa Noastră” din Zăgujeni, județul Caraș-Severin. Copilul a fost găsit decedat în

Google va deschide un centru de cercetare şi dezvoltare a inteligenţei artificiale în China

Gigantul american Google va deschide un nou centru de cercetare şi dezvoltare a inteligenţei artificiale (AI) în China, deşi ţara a închis serviciile motorului de căutare Google, transmite BBC.

CAZ ȘOCANT! Copil de 12 ani, în COMĂ ALCOOLICĂ după ce TATĂL i-a dat să bea ÎN CÂRCIUMĂ

Un copil de 12 ani a intrat în comă alcoolică după tată lui i-a dat să bea, într-un bar din județul Botoșani. Băiatului i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Aruncăm o mamă în pușcărie și băgăm un copil într-un Centru mizer, doar pentru o știre de senzație?

Nu a fost post de televiziune sau site de presă care să nu difuzeze imaginile cu copilul speriat cu un băț de Moș Nicolae fiindcă a mâzgălit pereții grădiniței. Faptul că, la un moment

Un copil moare la fiecare zece minute din „cauze care pot fi prevenite” în Yemen

Un raport Theirworld relatează că la fiecare zece minute un copil moare în Yemen „din cauze care pot fi prevenit” precum malnutriţie, holeră, difeterie şi războiul care are loc în ţară.