TRAGEDIE în lumea SPORTULUI. Un mare ANTRENOR a MURIT

11 octombrie, 2018

Tex Winter, fostul antrenor secund al lui Phil Jackson la Chicago Bulls din perioada marelui baschetbalist Michael Jordan, iar apoi la Los Angeles Lakers, a încetat din viaţă miercuri la New York, la vârsta de 96 de ani.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

11 oameni au murit după ce au mâncat orez primit la un templu din India

Unsprezece persoane au murit şi alte câteva zeci s-a îmbolnăvit, după ce au consumat orez la o ceremonie organizată într-un templu hindus din India, informeaza BBC.

ROMÂNIA - RUSIA 22 - 28 // Extaz în Rusia după victoria cu România: "Dacă jucam contra Norvegiei, ar fi fost o mare problemă! România rămâne cu un vis neîndeplinit"

Rusia s-a calificat în finala Campionatului European de Handbal feminin după ce a învins România, 28-22. România și Olanda se înfruntă duminică în finala

ROMÂNIA - RUSIA 22-28// Fostul slecționer explică de ce a căzut România în meciul cu Rusia: "Problema e la noi, nu la antrenor! E vorba de mentalul nostru"

Gheorghe tadici, fost selecționer și actual antrenor la HC Zalău, a vorbit despre naționala României după înfrângerea cu Rusia, 22-28, și despre problemele din handbalul

EPISCOPUL de Oradea, VIRGIL BERCEA, ACHITAT definitiv de INSTANȚA SUPREMĂ: „Au fost patru ani în care a murit câte puțin în sufletul lui copleșit de o rușine pe care nu o merita”

După aproape patru ani, timp în care numele i-a fost târât în noroi și a trecut pe lângă moarte din cauza suferinței tăcute, a avut zeci de termene de judecată, fiind cercetat de DNA pentru

„Bucuraţi-vă, Înalt Prea Sfinţite! A murit Stalin!”

După instaurarea comunismului, au existat în România perioade de dezgheț în care viața și-a recăpătat farmecul. O evocare de Dan Ciachir.