Trafic record de pasageri pe aeroporturile Capitalei, în anul 2017

09 ianuarie, 2018

Cele două aeroporturi din Bucureşti au înregistrat în 2017 un număr record de pasageri, respectiv 12,84 milioane, cifră cu 16,8% mai mare faţă de anul 2016, depăşind astfel media europeană, potrivit Agerpres.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Saxo: Lumea e plină de speranță, marile companii așteaptă o creștere record

Nu pretindem că știm când vor exploda actualele bule. Putem, însă, identifica unde există și, după părerea noastră, sunt destul de multe bule în desfășurare chiar acum. Le vedem în

Peste 5 milioane de pasageri pentru Blue Air. Compania va deveni primul operator de Boeing 737 MAX din România

Un nou record la Blue Air! Cea mai mare companie aeriana românească a transportat, în 2017, 5.061.790 pasageri, cu 70% mai mult față de anul anterior și peste estimările inițiale.

Piaţa locală de accesorii pentru telefoane mobile a depășit 10 milioane de unităţi, în 2017

Piaţa locală de accesorii pentru telefoane mobile a depăşit anul trecut 10 milioane de unităţi, potrivit estimării Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii

Curs BNR: Euro, nou record istoric în raport cu leul

Euro a atins luni, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), un nou record istoric în raport cu leul.

Anul Mogulilor: În 2017 a apărut un MILIARDAR la fiecare DOUĂ ZILE

Concentrarea averilor continuă în ritm galopant: 1% din cei mai bogați oameni au ajuns anul trecut să dețină 82% bogățiile mondiale.