Trafic deviat pe Valea Prahovei

15 iulie, 2012

Traficul rutier este aglomerat, duminică după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahove. Poliţia Rutieră a luat decizia de a devia circulaţia de pe DN 1, dinspre Braşov, pe DN 1A, spre Ploieşti.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

A ieșit la bătaie, goală! O femeie dezbrăcată din Capitală, protagonista unui scandal în trafic. Imagini virale

O femeie pe jumătate dezbrăcată a fost protagonista unui scandal în trafic, aceasta coborând din mașină aproape goală. Scenele au avut loc în Capitală.

Accident în lanț pe autostradă. Trafic îngreunat pe A1, la ieșirea din București

Patru mașini au fost implicate într-un accident în lanț care a avut loc pe autostrada A1, București-Pitești. Traficul la ieșirea din Capitală este îngreunat.

Accident rutier în lanț pe Valea Oltului. Patru copii au fost grav răniți

Un accident în lanț a avut loc pe Valea Oltului, joi, la ieșirea din stațiunea vâlceană Călimănești. Patru copii, cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, au fost transportați de urgență

Incendiu periculos pe valea portului, la Constanța

Aproape 5 hectare de vegetație uscată, de pe malul portului Constanța au ars în urma unui incendiu uriaș, care a ajuns la doi pași de calea ferată pe care staționau vagoane cu marfă. Zeci de

VIDEO: Doar în Rusia se poate întâmpla așa ceva. Transportoare de rachete balistice intercontinentale blocate în trafic

Mai multe transportoare de rachete balistice intercontinentale mobile de tip RS-24 Yars au fost blocate în trafic în apropierea Moscovei, pe data de 26 februarie.