TotalSoft anunță preluarea Architected Business Solutions

10 ianuarie, 2018

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții software de business, filială deținută integral de către Logo Yazilim A.S. (Logo), și Architected Business Solutions (ABS), grup cu sediul în București, specializat în consultanță în managementul afacerilor și cu expertiză solidă în retail, tehnologie și outsourcing, au demarat procedurile de achiziție a ABS și integrare în TotalSoft.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

GREVĂ generală în ÎNCHISORI, anunțată de gardieni după ce au fost atacați de DEȚINUȚI

O serie de atacuri împotriva gardienilor din închisori de către deținuții din toată Franța a condus la o grevă generală, azi, în toată țara.

Un fond de investiții pentru firme inovatoare își anunță intrarea pe piața locală

GapMinder, fond de investiții de capital de risc care vizează start-up-uri inovatoare din România, își anunță intrarea pe piața locală.

Încă o NUNTĂ REGALĂ în Marea Britanie, anul acesta! O tânără PRINȚESĂ și-a anunțat logodna. Cine este alesul

Prințesa Eugenie se va căsători, în această toamnă, Jack Brooksbank, cu iubitul ei de mulți ani, a anunțat, azi, Palatul Buckingham.

Schimbările - Alegerile USR se anunță palpitante

Dintre toate lecțiile de pe lume, schimbările mi se par esențiale. Anduranța la schimbare - iată o temă, pe care școala ar trebui s-o includă în programă.

Miriuță trebuie să aleagă iar un căpitan, după plecarea lui Filip, și anunță că lucrează la un nou transfer: "Îi urez baftă lui Stelu"

Steliano Filip a părăsit cantonamentul lui Dinamo, iar mâine va merge la Split unde va efectua vizita medicală și apoi va semna cu Hajduk.  Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a