Tom Hardy se gândește să RENUNȚE la actorie!

10 august, 2018

Starul internațional al filmelor de la Hollywood, Tom Hardy, intenționează să renunțe la cariera sa de actor. Într-un interviu acordat recent, acesta a ponderat anii săi de actorie și noile responsabilități pe care le are. Actorul, în vârstă de 40 ani, consideră că trebuie să se focuseze pe rolul de părinte responsabil.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! Un virus PERICULOS, care se răspândește CA FOCUL, a fost ținut SECRET până acum. 200 de persoane au ajuns LA SPITAL

Alertă în județul Bihor, unde 200 de persoane care au ajuns la spital au fost diagnosticate cu virusul Hepatitei A. Printre cei infectați se află și viceprimarul unui oraș.

Coincidențe șocante! Alte cazuri ale unor sportivi înjunghiați: de la Marian Cozma la Chauncey Hardy, lupte sângeroase, drame și crime oribile

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de

După PESTA PORCINĂ, o altă NENOROCIRE pândește ROMÂNIA. AVERTISMENT de la SRI

Potrivit unui avertisment al Serviciului Român de Informaţii, în România există pericolul unui alt virus la anuimale, care ar putea afecta micile rumegătoare, ovine şi caprine.

O nouă CATASTROFĂ pândește România. Cât de GRAV este, de se IMPLICĂ SRI

Potrivit unui avertisment al Serviciului Român de Informaţii, în România există pericolul unui alt virus la anuimale, care ar putea afecta micile rumegătoare, ovine şi caprine.

Simona Halep se gândește să-și întemeieze o familie, dar deocamdată este preocupată de tenis: „Mai am timp, sunt încă tânără”

Simona Halep, lidera ierarhiei mondiale, a vorbit despre planurile pe care și le face pentru viitor, și care se axează în jurul unei familii.

Related topics

cursuri actorie