Tom Hardy se gândește să RENUNȚE la actorie!

10 august, 2018

Starul internațional al filmelor de la Hollywood, Tom Hardy, intenționează să renunțe la cariera sa de actor. Într-un interviu acordat recent, acesta a ponderat anii săi de actorie și noile responsabilități pe care le are. Actorul, în vârstă de 40 ani, consideră că trebuie să se focuseze pe rolul de părinte responsabil.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Care este orașul din România cu cel mai riscant mediu de afaceri și domeniile în care trebuie să te gândești de două ori îniante să investești

Peste 100.000 de firme și-au închis porțile sau au intrat în insolvență în primele 10 luni din acest an, cu peste 5000 mai multe decât în perioada similară din anul trecut.

VEȘTI PROASTE pentru naționala de tineret. Un jucător ESENȚIAL se gândește să nu participe la Euro 2019

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, nu este sigur că va putea conta pe serviciile lui Răzvan Marin, la Euro 2019.

Din păcate, DECIZIE TRISTĂ luată de Simona Halep: A decis să RENUNȚE la un turneu important

Simona Halep, numărul 1 în WTA a luat o decizie neașteptată la sfârșit de an. Românca noastră a renunțat să mai participe la un turneu.

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Ce a spus Cristina Neagu după ce a devenit cea mai bună marcatoare din istorie + Ambros Martin se gândește deja la Norvegia: "Nu îi lipsește nimic, trebuie să ne ridicăm la nivelul ei"

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Naționala României a făcut o partidă sclipitoare contra Germaniei, pe care a învins-o cu 29-24, asiguruându-și calificarea în Grupa 2

Maria Sharapova se gândește la RETRAGERE! „Asta este realitatea, nimeni nu este etern...”

În vârstă de 31 de ani, rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre cariera sa, dar a lăasat să se înțeleagă că s-ar putea retrage în curând din tenis.

Related topics

cursuri actorie