Theresa May, avertizată în legătură cu o operaţiune de compromitere din partea Moscovei

16 aprilie, 2018

Premierul britanic Theresa May a fost avertizată în legătură cu pregătirea unei operaţiuni de compromitere a Cabinetului său şi a unor membri ai elitei politice a Regatului Unit. Atacul este orchestrat la Moscova, scrie The Sunday Times.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Febra grevei consilierilor de probaţiune cuprinde întreaga ţară

Consilierii de probaţiune din alte 12 judeţe se alătură astăzi grevei generale pe care au demarato ieri colegii lor din Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj, Galaţi, Ilfov, Timiş şi Vrancea.

Decizie de ultimă oră în legătură cu Brexitul

Comisia Europeană avertizează cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, excluzând Marea Britanie, că trebuie să fie pregătite în legătură cu posibilitatea de a nu se ajunge la un acord cu

Israelul a adoptat legea care defineşte ţara exclusiv ca „stat-naţiune al poporului evreu”

Parlamentul israelian a adoptat, după o sesiune care a durat opt ore, controversata lege care defineşte ţara exclusiv ca „stat-naţiune al poporului evreu”, informează BBC.

DECIZIE ISTORICĂ! ISRAELUL, „Stat-naţiune al poporului evreu''. Este OFICIAL!

Parlamentul israelian a adoptat joi un proiect de lege care defineşte Israelul drept ''statul-naţiune al poporului evreu'', document în care un controversat articol ce prevede rezervarea de noi

RĂZBOIUL declarațiilor: Președintele primește o replica EXTREM de dură din partea unui SENATOR. „Domnul Iohannis abundă în declaraţii stupide”

În urma declarațiilor făcute joi de către președintele Klaus Iohannis, Șerban Nicolaie, liderul senatorilor Partidului Social Democrat a ținut să îi transmit un mesaj președintelui.