Tentativă de suicid pe podul de la Cernavodă. Femeie salvată din Dunăre

13 martie, 2018

Autoritățile din Cernavodă, împreună cu mai mulți localnici, s-au mobilizat pentru a scoate din apele Dunării o femeie, de 41 de ani, care se aruncase de pe podul Sfânta Maria din oraș cu intenția de a se sinucide din cauza sărăciei. Victima a fost salvată și transportată la spitalul din oraș.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Dasaev a primit mandat de arestare pentru 29 de zile fiind acuzat de tentativă de omor

Daniel Gabriel Husein, interlopul cunoscut sub porecla "Dasaev", a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila.

ACCIDENT FEROVIAR! O femeie ÎN STARE GRAVĂ, după ce a fost lovită de tren

Un accident feroviar a avut loc, luni seara, în Halta Sânpetru German, în apropiere de Arad.

S-a urcat BĂUT la VOLAN și a OMORÂT o FEMEIE

O femeie de 34 ani, din judeţul Galaţi, a murit, după ce a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr de 24 de ani aflat sub influenţa alcoolului, a declarat sâmbătă, purtătorul de

ALERTĂ în Capitală! AGRESOR SEXUAL în LIBERTATE, pe STRĂZI. A ATACAT o FEMEIE în fața METROULUI

Poliția Capitalei a dat în urmărire un bărbat bănuit de infracțiune de agresiune sexuală, asupra unei femei de 28 de ani, la stația de metrou Lujerului, din Capitală.

Senatul a dat undă verde revizuirii Constituției privind căsătoria între un bărbat și o femeie

După ce a stat în sertar timp de un an în Parlament și a trecut doar de Camera Deputaților, pe 9 mai 2017, proiectul de lege inițiat de Coaliția pentru Familie a fost votat, ieri, de Senat, în