Taxiurile, adevărate bombe pe roți. Nereguli majore descoperite de Brigada Rutieră în urma controalelor

06 decembrie, 2018

Brigada Rutieră a realizat o serie de controale asupra taximetriștilor din București. S-au reținut 6 permise și s-au împărțit amenzi în valoare de 32. 000 lei.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Maurizio Sarri, dorit de un colos din Serie A » Reacția omului pe care ar urma să îl înlocuiască: „Nu are niciun pic de sens”

Maurizo Sarri, actualmente la Chelsea, este dat de presa din Italia drept înlocuitorul lui Eusebio Di Francesco pe banca celor de la AS Roma. Sarri e din ce în ce mai contestat în

Două companii aeriene au scumpit biletele şi au fost amendate! Cu ce nereguli le-au prins autorităţile

Anul trecut, două dn cele mai mari companii aviatice din Europa au schimbat politica de bagaje de mână, acele bagaje care le luam cu noi în cabina avionului.

Putin INTERVINE în Uniunea Europeană. Mutarea decisivă a fost făcută. Dedesubturile PLANULUI PERVERS au fost descoperite

O publicație importantă din Italia a făcut publică o investigaţie prin intermediul căreia probează ajutorul ascuns dat de Rusia partidului anti-european condus de ministrul de Interne al

Tensiuni MAJORE între două vedete Pro TV! Și-au aruncat CUVINTE GRELE în direct: „Prima iubită a lui a fost o prepeliță”

Replici dure între doi jurați de la Românii au Talent. În emisiunea de vineri, cei doi au avut mai multe divergențe și s-a „înțepat” unul pe celălalt, spe uimirea celorlalți concurenți.

Olguța Vasilescu face ravagii! Ce funcție ar urma să primească în Guvernul Dăncilă

Lia Olguța Vasilescu face ravagii! Fostul ministru ar putea să primească o nouă funcție în Guvernul Dăncilă după ce Klaus Iohannis nu i-a dat nicio șansă la Ministerul Dezvoltării.