Taxa de paragină. Palate din Piața Victoriei supraimpozitate cu 300 și 400%

09 ianuarie, 2018

Mai multe palate din centrul Timișoarei vor fi supraimpozitate, ca și alte clădiri din oraș pentru care, de la 1 ianuarie 2018, se va percepe ”taxa de paragină”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV Șoc pe piața drepturilor TV: România rămâne fără Messi şi Ronaldo!

Drepturile TV pentru Spania şi Italia n-au fost achiziţionate de nicio televiziune din România şi sunt şanse foarte mici să fie cumpărate fiindcă firma care le deţine a cerut o sumă

O fabrică de băuturi alcoolice la un pas de eșec total. Votcă retrasă de pe piață după valul de ctitici. Producătorul și-a cerut scuze.

Conducerea unei fabrici de băuturi alcoolice din Marea Britanie şi-a cerut scuze după valul de critici provocat de lansarea pe piaţă a unui sortiment de votcă denumită Noviciok.

Cel mai vechi CEO din asigurări: „Concurența pe piață este foarte mare și nu întotdeauna corectă"

Companiile mari aleg, din ce în ce mai des, să se asigure în afara țării, spune Mihai Tecău, președintele Omniasig VIG, cel mai mare jucător de pe piața asigurărilor pentru companii.

SCANDAL uriaș pe piața auto - încă o companie recunoaște că a FALSIFICAT testele privind emisiile de noxe

Nissan recunoaște că „au fost descoperite date falsificate din testele privind emisiile de gaze la majoritatea fabricilor sale din Japonia”, relatează luni BBC, conform Mediafax.

Incredibil! Federația de Judo a primit gratis o bază sportivă, dar a ajuns în paragină: "Ar fi trebuit să încasăm niște bani" » Ce plan are acum MTS

În aprilie 2007, Federația Română de Judo primea gratis, pentru 49 de ani, o bază sportivă în Ploiești, din partea MTS. Complexul de 2.600 de metri pătrați este alcătuit