Târgul Anticarilor, în Parcul Obor din Capitală. Când isi va deschide porţile

16 mai, 2018

Maşini de epocă, colecţii de obiecte vechi, bijuterii de tot felul, cărţi, fotografii, mobilier, tablouri sau colecţii de numismatică sunt doar câteva din atracţiile Târgului Anticarilor, ale cărui porţi se vor deschide, în Parcul Obor din Capitală, amatorilor de suveniruri din Sectorul 2 al Capitalei începând de mâine.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ȘOC în Capitală. Un bărbat s-a ARUNCAT DE LA ETAJUL 7 al unui bloc din cartierul Militari

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din cartierul Militari din Capitală a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc, informează ISU București-Ilfov.

Nu au căldură de o lună, dar factura este dublă! Caz incredibil în cartierul Tei, din Capitală

Calorifere reci şi apă caldă cu ţârâita. Avariile RADET nu mai reprezintă de multă vreme o ştire. Bucureştenii au tremurat în iarna aceasta în apartamente mai rău ca pe vremea lui

Expoziţia care îi transformă pe adulţi în copii se deschide la Suceava

O expoziţie cât o poveste a generaţiilor se va deschide din 29 ianuarie la Galeria Pod a Muzeului de Istorie din Suceava, unde vor fi prezentate peste 500 de jucării din perioada 1930 – 1980.

BOMBA ZILEI! Iohannis a DECIS! Cine DESCHIDE lista PNL la europarlamentare. A fost MAZILIT un GREU liberal

Lovitură cumplită pentru fostul președinte al PNL, Crin Antonescu. Acesta nu va mai figura pe lista pentru alegerile pentru Parlamentul European.

ALERTĂ meteo! Revin ninsorile! Când va ninge în Capitală

Meteorologii anunţă pentru acest weekend precipitații sub formă de ninsoare, iar în Capitală va ninge, atât la sfârșit de săptămână, cât și la începutul săptămânii viitoare.