Taiwanul, lovit de un nou cutremur puternic

07 februarie, 2018

Taiwanul a fost zguduit miercuri seara de al treilea cutremur cu magnitudinea peste 6 din ultimele patru zile, unul dintre ele provocând moartea a şapte persoane şi 256 de răniţi, conform ultimului bilanţ.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Prima ninsoare pe litoral. Cod galben de vânt puternic

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis, astăzi, o atenționare de cod galben de vânt pentru județul Constanța valabilă în intervalul orar 08:00-14:00. La Constanța fulguiește viscolit,

CUTREMUR de 5,3 grade. O insulă TROPICALĂ a fost lovită de UNDELE DE ȘOC - Pericol de TSUNAMI?

Un cutremur devastator a avut loc la 89 de kilometri în larg, la sud de Bali. Autoritățile au anunțat că nu există un risc de Tsunami.

Cutremur de 6,5, la 76 km adâncime. Breaking news! CE SE ÎNTÂMPLĂ ADÂNCURI?

Un cutremur extrem de puternic cu magnitudinea 6,5 a fost înregistrat joi dimineaţa în apropiere de coasta estică a peninsulei Kamceatka din Orientul Îndepărtat Rus, conform ramurii regionale a

Un NOU CUTREMUR în ROMÂNIA. SPECIALIȘTII, avertizare de ULTIMĂ ORĂ

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 grade pe scara Richter s-a produs, joi, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

CUTREMUR PUTERNIC, nebăgat în seamă de români. CE SEMNE SĂ MAI FIE şi astea? Marele seism, în aşteptare...

Un cutremur cu magnitudinea 4,6 pe scara Richter s-a produs, marți, în regiunea Balcanilor de Nord-Vest. Cutremurul a avut loc în sudul Muntenegrului, aproape de granița cu Albania.