Taiwanul, lovit de un nou cutremur puternic

07 februarie, 2018

Taiwanul a fost zguduit miercuri seara de al treilea cutremur cu magnitudinea peste 6 din ultimele patru zile, unul dintre ele provocând moartea a şapte persoane şi 256 de răniţi, conform ultimului bilanţ.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

CUTREMUR în ROMÂNIA. Este al PATRULEA într-o SINGURĂ ZI. Ce „PREVESTEȘTE” ULTIMUL SEISM

După o serie de trei seisme, un al patrulea cutremur lovește România, având o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs în Vrancea.

INCENDIU PUTERNIC în Paris. MAI MULTE persoane se află în STARE GRAVĂ la SPITAL

Un incendiu puternic a izbucnit într-un orășel de lângă Paris. Pompierii au intervenit rapid, dar a fost prea târziu, focul mistuise deja un mic imobil.

TRAGEDIA din Italia a tras un SEMNAL puternic de ALARMĂ. Celelalte STATE eropene au luat deja MĂSURI. Autoritățile din România ce fac?

După tragedia din Genova, mai multe țări europene au trecut la verificări de urgență a podurilor.

Cutremur. TRIPLETA care a generat PANICĂ ÎN ROMÂNIA. Să fie semnul MARELUI SEISM? Breaking news

În noaptea sâmbătă spre duminică au avut loc nu mai puțin de trei cutremure în județul Buzău. Cel mai puternic a avut 3,5 grade și s-a produs la o adâncime de 122 de kilometri, la ora 5.28.

S-a MIȘCAT PĂMÂNTUL: CUTREMUR de 8 grade

Un seism cu magnitudine 8,2 s-a produs duminică în jurul orei 02.00 GMT în Pacific, la est de Fiji şi la nord de Tonga, potrivit USGS, serviciul de monitorizare geologică al SUA. Nu au fost