Taiwanul, lovit de un nou cutremur puternic

07 februarie, 2018

Taiwanul a fost zguduit miercuri seara de al treilea cutremur cu magnitudinea peste 6 din ultimele patru zile, unul dintre ele provocând moartea a şapte persoane şi 256 de răniţi, conform ultimului bilanţ.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

CUTREMUR în ROMÂNIA. ADÂNCIMEA la care s-a produs este EXTREM DE MICĂ

Un nou cutremur lovește România. Seismul a avut loc în zona seismică Vrancea și a prezentat o intensitate de 2,1 grade pe scara Richter.

CUTREMUR în ROMÂNIA. ADÂNCIMEA la care s-a produs este INCREDIBIL DE MICĂ

Un cutremur de 2.8 grade pe scara Richter s-a produs în Muntenia la o adâncime de doar 16 kilometri. Experților în domeniu nu le vine să creadă.

FOTO Gest incredibil făcut de Zlatan! Și-a lovit adversarul și a fost eliminat + aroganță după ce a dat testul pentru permis: "Sistemul eșuează. Zlatan, nu"

Enervat că adversarul l-a călcat pe picior, Zlatan Ibrahimovici, căpitanul lui LA Galaxy s-a răzbunat. A primit cartonașul roșu după ce arbitrul a cerut ajutorul VAR. Acesta este Zlatan! Un

CUTREMUR ÎN LUMEA FOTBALULUI! Trei jucători sunt ANCHETAȚI pentru legături cu MAFIA

Mai mulți jucători de fotbal din Italia vor fi audiaţi de Federaţia Italiană de Fotbal, fiind acuzați de legături cu mafia.

FOTO Alexandru Ioniță a lovit din nou! Fotografia postată azi pe Instagram: "Niciodată n-o să-ți mai fie rău de băutură" ;)

Adus pentru un milion de euro de la Astra Giurgiu, Alexandru Ioniță a primit puține șanse din partea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Totuși, acesta și-a manifestat dorința de a rămâne