Tablou de Nicolae Grigorescu, adjudecat la peste 42.000 de euro în licitaţia „Maeştri ai portretului”

08 februarie, 2018

Lucrarea „Ţărăncuţă cu năframă albă”, de Nicolae Grigorescu, a fost adjudecată contra unei sume mai mari de 42.000 de euro în licitaţia „Maeştri ai portretului” organizată de Artmark.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Nicolae Grigore, Nicolae Grigorescu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

VAUCHERE DE VACANȚĂ în VALOARE de 250 MILIOANE de EURO emise anul trecut

Valoarea vaucherelor de vacanță emise anul trecut a ajuns la 250 de milioane de euro, potrivit informațiilor primite de ANAT de la Ministerul Finanțelor Publice. Este o valoare de nouă ori mai

CUTREMUR total NEAȘTEPTAT în miezul nopții. Magnitudine peste 5 grade Richter

Un cutremur de mică adâncime cu magnitudinea de 5,6 grade s-a produs în cursul nopții de luni spre marți în largul coastelor Indoneziei, la sud de insula Java.

GSP LIVE // VIDEO Întâmplare halucinantă din vestiarul Rapidului povestită de Viorel Hizo: „A venit și s-a aruncat în pat, peste mine. Când m-a văzut, a paralizat!”

Viorel Hizo, 72 de ani, de cinci ori antrenor în Giulești de-a lungul carierei, a povestit azi la GSP LIVE o întâmplare de senzație petrecută în anii '90 într-un

LEUL SCADE tot mai mult, față de EURO și DOLAR. Valori RECORD. Cursul valutar pentru data de 19 februarie 2019

Banca Națională a României a anunţat pentru 19 gebruarie 2019, un curs valutar pentru euro mai mare decât în ziua precedentă. Același lucru se poate spune și despre dolar.

ONG-URILE, O INDUSTRIE-CĂPUȘĂ cu venituri de DE MILIARDE DE EURO! La adăpostul “EFECTULUI HALOU”, unii activiști se ÎMBOGĂȚESC, alții SPONSORIZEAZĂ TERORISMUL

Apropierea momentului în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană îi sperie pe imigranții ilegali care vor să ajungă în Regatul Unit.