Sutienul intern, ultimul răcnet

05 februarie, 2010
Vezi si: Specialiştii în chirurgie estetică au pus la punct o nouă metodă pentru a da fermitate pieptului doamnelor. Este vorba despre sutienul intern, notează „The Daily Mail".

Practic, chirurgii le introduc pacientelor sub pielea sânilor o plasă de poliester în formă de con şi o ataşează de fascie, învelişul muşchiului. Totul se face sub anestezie generală.

Materialul folosit, numit „breform", este similar celor utilizat de ani buni în operaţiile de hernie şi este menit să susţină noua formă pe care o capătă sânii, menţionează sursa citată.

Urme mai puţin vizibile

„În timp, această plasă este încorporată în sân, iar organismul produce un ţesut fibros care ţine această structură laolaltă. Seamănă cu un sutien permanent introdus sub piele", a explicat chirurgul britanic Dalvi Humzah, specializat în operaţii estetice.

Astfel de operaţii au fost încercate în Olanda. Potrivit medicilor, 60% din femeile care au apelat la această procedură au renunţat să poarte sutien.

După o astfel de operaţie de lifting apar cicatrice similare celor rezultate în urma intervenţiilor tradiţionale pentru ridicarea sau micşorarea sânilor.

Medicii spun că există însă un avantaj: sunt puţine şanse ca sânii să se lase din nou pentru că presiunea este suportată de plasa internă.

În Marea Britanie, au fost făcute până în prezent cinci astfel de operaţii, la nivel modial numărul acestora ajungând la 600.

Claire Coleman, o femeie în vârstă de 42 de ani care a recurs la o astfel de intervenţie întrucât slăbise foarte mult iar sânii ei se lăsaseră, a afirmat că sutienul intern i-a schimbat radical viaţa. Acum, femeia are mai multă încredere în ea însăşi.
Trebuie sa mai citesti

Copil salvat în ULTIMUL MOMENT. Părinții au încremenit când au văzut ce a putut să facă

Părinții au încremenit ce a făcut copilul lor, un băiețel de numai 10 ani. O familie din localitatea Aninoasa, județul Argeș, își construiesc o casă nouă. Ocupați cu treburile din

Lovitură GREA pentru PSD! Sondajul INTERN care arată DEZASTRUL din partid. CIFRELE EȘECULUI au fost DEZVĂLUITE acum

Vești dure pentru social democrați. Un sondaj intern arată că PSD nu are șanse prea mari să câștige președinția României, în 2019.

Dezvăluire BOMBĂ: cum a reușit Liviu Dragnea să răstoarne în ultimul moment! Eroarea FATALĂ a contestatarilor

Liviu Dragnea a câștigat din nou, când mai toți analiștii politici îi anunțau sfârșitul carierei politice. Acest ultim puci a fost mai bine pregătit decât precedentele și cu toate că l-a

Dezvăluire BOMBĂ: cum a reușit Liviu Dragnea să răstoarne PUCIUL în ultimul moment! Eroarea FATALĂ a contestatarilor

Liviu Dragnea a câștigat din nou, când mai toți analiștii politici îi anunțau sfârșitul carierei politice. Acest ultim puci a fost mai bine pregătit decât precedentele și cu toate că l-a

VIDEO Șumudică, criză de nervi după ultimul meci! S-a certat cu un reporter: "Tu ești antrenorul sau eu sunt?"

Al Shabab, echipa lui Marius Șumudică, a remizat joi seară, 1-1 cu Al Fateh, în etapa a treia din prima ligă din Arabia Saudită. După meci, antrenorul de 47 de ani a făcut o criză de