Succesul Andreei Răducan

14 februarie, 2018

Andreea Răducan a început gimnastica la vârsta de patru ani, în oraşul Bârlad. După câştigarea a numeroase medalii pe plan naţional, în 1996, a fost selecţionată de către Federaţia Română de Gimnastică să facă parte din lotul naţional de junioare.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Surpriză din partea ANDREEI ESCA. Prezentatoarea de la PROTV vrea să își CONSTRUIASCĂ un HOTEL de patru stele

Prezentatoarea de la stirile ProTV, Andreea Esca, are un nou vis. Aceasta își dorește să construiască alături de soțul ei un hotel de patru stele în centrul orașului..

Ofensiva ȘARMANTĂ a surorii DICTATORULUI nord-coreean la Jocurile Olimpice. A avut sau nu succesul scontat?

Într-o mare de camere tv și jurnaliști, Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, abia își făcea loc prin mulțime, înconjurată de bodyguarzi. Tăcută și mereu zâmbitoare.

Analiză. Succesul surprinzător al „Putinomics” - sau cum a reuşit preşedintele rus să se menţină la putere

Astăzi economia Rusiei este stabilă, inflaţia este la minime istorice, deficitul bugetar aproape inexistent iar Putin se îndreaptă fără emoţii spre un al patrulea mandat în fruntea ţării

Metroul din Drumul Taberei versus racheta Falcon Heavy. Rateul românesc și succesul american, în CIFRE ȘI COMPARAȚII. DEZVĂLUIRI BOMBĂ!

Viața bate filmul! România versus SUA! Cazuri concrete: proiectul metroului spre Drumul Taberei şi cel al rachetei Falcon Heavy au demarat aproape în acelaşi timp- dar numai unul dintre ele s-a

MAMA VITREGĂ a Andreei Marin a rupt TĂCEREA și a spus tot ADEVĂRUL

Mama vitrega a Andreei Marin, Renata Marin, a povestit clipele de coșmar prin care a trecut, în martie 2016, când a decedat soțul ei, inginerul Dan Marin.