Stenograme în dosarul deputatului PSD Ion Stan

28 noiembrie, 2012

Deputatul PSD Ion Stan îi cerea denunţătorului său, omul de afaceri Nicuşor Dima, "câte două milioane, de benzină", pentru cele 600 de maşini pe care intenţiona să le folosească în campanie, la rândul său Dima estimând că este vorba despre "un miliard, un miliard două sute".

Vezi si:

Citeste mai mult despre Ion Stan

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Augustin Lazăr, despre DOSARUL JANDARMILOR: „Informațiile trebuie CLASIFICATE”. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Piața Victoriei?

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a vorbit despre dosarul jandarmilor, spunând că există informații care ar trebui clasificate.

INFORMAȚII SECRETE ies la iveală. Augustin Lazăr face DEZVĂLUIRI de FOC în DOSARUL JANDARMILOR: „Documentele trebuie DECLASIFICATE”

Augustin Lazăr aduce la lumină noi informații despre „Dosarul Jandarmilor”. Procurorul general al României susține că existe documente ce trebuie declasificate pentru ca ancheta să poată

Augustin Lazăr, declarații despre protestul din 10 august. Ce se întâmplă cu dosarul jandarmilor

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a dat joi ultimele informații despre dosarul deschis în urma protestului din 10 august.

MOTIVELE care au dus la CONDAMNAREA lui Dragnea. Detalii din DOSARUL care a CUTREMURAT scena POLITICĂ

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie pentru instigare la abuz în serviciu. Sentința a fost dată după două amânări, pe 29 mai și 8 iunie, iar Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani

Procurorii se fac că lucrează la DOSARUL colonelui SRI DEATCU

Dosarul fostului şef al SRI Prahova, colonelul Silviu Deatcu, acuzat de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dupa ce s-a urcat băut la