Statul Islamic a pierdut ultimul oraş aflat sub controlul său în Siria

09 noiembrie, 2017

Armata siriană a anunţat joi că a preluat controlul total asupra Abu Kamal, ultimul oraş care se mai afla pe mâna grupării ijihadiste Statul Islamic în Siria, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Statul se împrumută tot mai mult şi mai scump

De la începutul anului, România a cheltuit mai mult cu aproximativ 2,5 milioane de lei pe zi din cauza majorării costurilor dobânzilor la împrumuturile statului. Cauzele acestui avans sunt

INCREDIBIL. Cu se SUMĂ îl plătește SIMONA HALEP pe ANTRENORUL său. Este vorba de MILIOANE de EURO

S-a descoperit suma cu care tenismena Simona Halep își plătește antrenorul, pe Darren Cahill. Acesta încasează sume la care alții doar visează.

Un salariat din CJ Buzău găsit decedat în biroul său

A murit la locul de muncă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, consilier în cadrul Direcției de Drumuri Județene din Consiliul Județean Buzău.

Statul împrumută Metrorex ca să-şi plătească datoriile

Ministerul Finanţelor Publice va acorda Metrorex un împrumut în sumă de 188,353 milioane lei, pe 10 ani, în vederea acoperirii obligaţiilor de plată instituite de instanţele judecătoreşti

Imaginile care au EMOȚIONAT PLANETA. Fiica regretatului Chris Cornell, MESAJ cutremurător pentru tatăl său - VIDEO

Toni, fiica de 13 ani a muzicianului Chris Cornell, fostul solist vocal al trupei Soundgarden decedat în luna mai anul trecut, a postat o melodie emoționantă pe care o interpretează cu tatăl ei.