Statul, cel mai generos angajator. Salariile s-au dublat în ultimii cinci ani

10 iulie, 2018

Salariile din sectorul public le-au depășit cu 35% pe cele din sectorul privat, în luna aprilie. Este cea mai mare diferență din 2009 încoace, potrivit calculelor publicate de Consiliul Fiscal, în condițiile în care Guvernul a mărit salariile în tot aparatul bugetar, în special în Sănătate și Învățământ.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Statul vrea să jupoaie până și firmele falimentare. Patronii, la pușcărie

Un document care a primit deja avizul mai multor instituții ale statului propune modificări de substanță la legea insolvenței.

Liverpool - PSG 3-2 // Roberto Firmino, cel mai influent jucător al Ligii Campionilor în ultimul an + Liverpool, cel mai bun start din ultimii 57 de ani!

Brazilianul Roberto Firmino, 26 de ani, încă afectat de durerile de la ochiul stâng, a înscris golul decisiv în prelungiri. Are 11 goluri și 7 assisturi în Champions

Partizanii lui DRAGNEA activează OPȚIUNEA NUCLEARĂ. Acuzații de COLABORARE cu STATUL PARALEL. „Parcă e venită din LABORATORUL KOVESI-MAIOR-COLDEA!”

Secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu a intervenit la o emisiune televizata și a făcut declarații în privința scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Rusia va efectua exerciții militare majore la fiecare cinci ani

Rusia intenționează să efectueze exerciții militare majore la fiecare cinci ani, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, pentru canalul TV Rusia 1 TV relatează RIA Novosti.

Două familii de irakieni, cu cinci copii, oprite la frontieră

Nouă irakieni au fost opriţi de poliţiştii de frontieră timişeni. Aceștia au fost descoperiți pe raza Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga.