Statul a încasat în decembrie 15,2 mil. euro din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

12 ianuarie, 2018

Statul a încasat în decembrie peste 15,2 milioane de euro în urma comercializării, pe platforma de licitaţie comună a Uniunii Europene (UE), a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră aferente instalaţiilor staţionare, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Piața de fuziuni și achiziții a crescut cu 15% anul trecut, depășind 4 miliarde de euro

Valoarea pieței de fuziuni și achiziții a crescut anul trecut cu 15% față de valoarea din 2016, fiind încheiate peste 100 de tranzacții, conform datelor centralizate de Deloitte România.

RECORD la vânzarea MAȘINILOR în ROMÂNIA

Tranzacțiile cu mașinile noi și rulate au atins un record istoric în 2017, cele noi depășind 100.000 de unităţi, iar cele rulate 1,1 milioane de unități, potrivit unei analize.

România a avut a treia cea mai mare inflaţie anuală din UE, în decembrie

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană (UE) a scăzut în luna decembrie 2017 până la 1,7%, de la 1,8% în luna noiembrie 2017, iar cele mai mari rate anuale au fost înregistrate în

Românul care a „invadat” Marea Britanie a murit într-un bolid de zeci de mii de euro

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie după ce aceasta şi-a deschis piaţa muncii pentru cetăţenii din România şi Bulgaria, a murit luni într-un accident de circulaţie.

Curs BNR: Euro scade după recordul istoric de ieri

Euro a scăzut miercuri, față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), după recordul istoric înregistrat în ziua precedentă.