Statele Unite şi China au căzut de acord în a suspenda noile tarife comerciale

02 decembrie, 2018

China şi Statele Unite au convenit să oprească noile tarife comerciale, ambele naţiuni angajându-se în noi negocieri comerciale în urma cărora se speră ca în decurs de 90 de zile să se ajungă la o înţelegere, a precizat Casa Albă sâmbătă, la finalul întâlnirii dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi omologul său chinez, Xi Jinping, cu ocazia summitului G20 din Argentina.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Veste NEAGRĂ în lumea INTERLOPĂ. I-au ADUS PREOTUL. Liderul MAFIOȚILOR a căzut la pat

Veste devastatoare în lumea interlopă. Familia lui Nicu Maharu, diagnosticat cu o tumoră la cap, a chemat preotul acasă, deoarece acesta nu se mai ridică din apt.

Analiză. Care sunt noile divergenţe ce afectează relaţiile dintre SUA şi UE

Relaţiile transatlantice au intrat din nou pe un trend descendent. Acest lucru s-a văzut şi pe timpul Conferinţei de Securitate de la Munchen, scrie „Le Monde“.

Tragedie la Zalău! O fetiță de 12 ani a căzut din autobuz și a murit ...

Incredibilul eveniment a avut loc marți, după amiaza. Martorii susțin că fetița venea de la școală, iar la un moment dat a căzut din autobuzul aflat în mișcare.

Statele membre ale UE întârzie să ia atitudine în privinţa încălcărilor statului de drept din Ungaria şi Polonia

Uniunea Europeană apără deseori instituţiile democratice şi statul de drept, atunci când acestea sunt atacate peste graniţe, însă dacă UE este serioasă în legătură cu apărarea valorilor

CHIAJNA - FCSB 0-0 // Conducerea FCSB-ului a găsit vinovații pentru remiza de la Chiajna: „Nu sunt de acord cu Teja”

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, e de părere că echipa sa n-a făcut un meci rău la Chajna, în ciuda celor două puncte pierdute, rezultatul fiind egal, 0-0.