Statele Unite şi China au căzut de acord în a suspenda noile tarife comerciale

02 decembrie, 2018

China şi Statele Unite au convenit să oprească noile tarife comerciale, ambele naţiuni angajându-se în noi negocieri comerciale în urma cărora se speră ca în decurs de 90 de zile să se ajungă la o înţelegere, a precizat Casa Albă sâmbătă, la finalul întâlnirii dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi omologul său chinez, Xi Jinping, cu ocazia summitului G20 din Argentina.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cu ochii pe China: SUA se pregătesc pentru MAREA AMENINŢARE!

În cinci, zece sau 25 de ani, China va reprezenta pentru SUA cea mai mare ameninţare. Beijingul se comportă agresiv şi induce în eroare, consideră Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

UE va monitoriza cu atenţie noile măsuri fiscale anunţate de preşedintele francez Macron

Comisia Europeană va monitoriza îndeaproape impactul bugetar al măsurilor fiscale care vor fi introduse de guvernul francez, a declarat luni vicepreşedintele Executivului UE, Valdis Dombrovskis,

Întreaga OMENIRE, în PERICOL! China VREA RĂZBOI cu SUA. Declarația unui MILITAR chinez ce poate arunca Lumea în HAOS

Măsuri extreme propuse de un oficial militar chinez în legătură cu trecerea navelor americane prin zonele din Marea Chinei de Sud.

IOHANNIS a HOTĂRÂT! ȘEDINȚA CSAT se SUSPENDĂ, fără o FINALIZARE a DISCUȚIILOR

Președintele Klaus Iohannis a suspendat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, după ce ședința s-a întins pe mai multe ore.

Beijingul răspunde în cazul Huawei: Un fost diplomat canadian a fost arestat în China

Un fost diplomat canadian a fost arestat în China, iar organizaţia internaţională la care lucrează a cerut marţi ”eliberarea rapidă” a acestuia, în contextul în care Beijingul este